Sparťanův smile

Sparťanův smile Zdroj: Dvořák Jan

Mělo by to být lososové kolečko s bramborem.
Dobrý deň, zasielam \\\\\\"blaf\\\\\\", ktorý som dostal v menze.
Pizza Vegetariana :-)
Posílám Vám fotku posledního největšího blafu co jsem jedla. Jsem milovník jídla a je to tak trošku i můj koníček. Každé ráno když jdu do práce, chodím kolem vegetariánské restaurace z které to úžasně voní, říkala jsem si že to musím vyzkoušet. Restaurace byla neustále narvaná což sem si říkala, že asi bude znamení toho že tam vaří dobře. Zhruba po roce přemlouvání jsem tam tedy zašla že si splním další gastro bobřík. No dopadlo to tak, že ani můj pes to nežral :D a každé ráno co chodím kolem už si neříkám, že to voní ale začlo mě to smrdět. Takže bud závidím vegetariánům, že jim toto chutná nebo je naopak lituji jelikož není nad knedlo - vepřo- zelo, gulášek, krkovičku a podobná jídla.
Jídlo s názvem čokotěstoviny z naší školní jídelny - veronika P. chrudim
46
Fotogalerie

Týden boje proti blafům v restauracích pokračuje. Další porce jídel, co nejsou k jídlu

Ve středu 30. listopadu jsme na našem webu vyhlásili týden boje proti blafům, které některé restaurace a jídelny vydávají za oběd.

 

 

 

Do redakce nám už od vás dorazila blafů slušná řádka a je až s podivem, co jsou někteří restauratéři schopni nazývat jídlem. Nebýt popisků u fotografií, tak v mnohých případech ani nelze spolehlivě identifikovat, co na talíři vlastně doopravdy je. Přinášíme vám další várku blafů, které naši čtenáři zdokumentovali a poslali.

 

 

 

Upozornění: Následující galerii nedoporučujeme prohlížet při jídle a čtenáři se slabším žaludkem by ji pro jistotu neměli prohlížet vůbec.

 

 

 

Chcete se do boje proti blafům také zapojit?


Pošlete nám kdykoli od dneška do středy 7. prosince do 15.00 fotografii blafu, který vám naservírovali v české restauraci, kantýně či školní jídelně, a to na adresu blaf@reflex.cz. Pokud chcete, můžete připojit krátký popis vašeho adrenalinového gastronomického zážitku. (Kdo používá Twitter, může fotku "twítnout" s hashtagem #blaf.)

 

 

V průběhu týdne budeme vámi zaslané fotografie blafů publikovat. Celou soutěžní fotogalerii zveřejníme den po uzávěrce. V pátek pak vybereme vítěze. Budeme samozřejmě přihlížet i k počtu "lajků", které jednotlivé snímky na našem webu získají. Vítěze čeká drobná odměna.

 

Těšíme se na vaše příspěvky a přejeme silný žaludek.