Restaurace Ve století

Restaurace Ve století Zdroj: www.vestoleti.cz

Rada č. 1 pro grilovací hody: Hlavně se neupejpat

Tentokrát se vydáme do restaurace, která má nejen vyhlášenou kuchyni se skvělou nabídkou vín, ale tento víkend se tam pořádají grilovací hody místního šéfkuchaře, jenž opravdu kouzlí s chutěmi.

Nekuřáci jsou stylově usazeni v kapli, zatímco zbytek restaurace je obklopen přírodou, dobovými prvky či jezírkem. Obrovitá terasa, na níž se dá i nemusí opalovat, pojme více než sedmdesát lidí. Můžete tedy pozvat široké příbuzenstvo na veliké grilovací hody za velice příznivou cenu. Z terasy je výhled na dětské hřiště plné prolézaček, klouzaček, s pískovištěm apod.

 

 

Z jídelního lístku nám zachutnalo především carpaccio z tuňáka. Je vynikající. O čedarových nugetkách ani nemluvě. To vše samozřejmě jen jako předkrm, jako hlavní chod doporučujeme kachní prsa, která zde dělají na vícero způsobů a k některým chodům mají vkusně doporučená vína.

 

Mimo jiné je v restauraci i malý penzión, jenž se dá perfektně využít po takových hodech, jaké tam každého návštěvníka tento víkend bezesporu čekají. Doporučujeme den předem nejíst, babičkám a tetičkám zakázat balit na cestu svačiny … a na místě se doslova přežrat. Taková „velká žranice“ jednou za čas prostě musí být! Malý výlet si pak můžete udělat na nedaleko vzdálený Karlštejn či do Koněpruských jeskyní.

 

Ve stoletíFather Friendly - malé do článkuFather Friendly - malé do článku|Reflex.cz

Husovo náměstí 11

Loděnice 267 12

www.vestoleti.cz