Yvette Vickers

Yvette Vickers Zdroj: YouTube.com

Našlo se mumifikované tělo bývalé herečky a Playmate

Yvette Vickersová, slavná především v padesátých a šedesátých letech jako herečka béčkových filmů, modelka, zpěvačka, ale především kráska zdobící slavný časopis Playboy, byla nalezena v mumifikovaném stavu.

Dvaaosmdesátiletá herečka bydlela ve své vile v Los Angeles za posledních pár let sama. Samotu jí často nahrazovali sousedé, kteří žili ve stejné ulici. „Paní Vickersovou jsem měla moc ráda, vždycky jsme se zdravily a prohodily pár slov,“ říká sousedka Susan Savageová.

 

Savageová je mimochodem také herečka, a proto měla pochopení pro to, že paní Vickersová se dlouhou dobu neukázala doma. Myslela si, že i přes svůj věk někde pracuje nebo si užívá v lázních. Když však začala poštovní schránka přetékat dopisy, dveře byly zapečetěny pavučinami, lehce znejistila. Nevěděla přitom, že losangeleská policie už delší dobu paní Vickersovou pohřešuje. Proč se nikdo předtím nevydal do jejího domu, je záhadou.

 

 

Tato práce tedy připadla až na sousedku, jež oknem viděla chomáč vlasů na zemi. Lekla se, že tam leží pohřešovaná herečka, a pronikla rozbitým oknem do domu. Na zemi však ležela pouze paruka. Až nahoře, v zabarikádovaném pokoji, leželo na zemi mumifikované tělo, které identifikovali až policejní experti. Byla to slavná Yvette Vickersová, na niž celý rok proudil horký vzduch z topení zabudovaného v podlaze. Tím se tělo zcela vysušilo a v podstatě mumifikovalo.


Je smutné vidět, jak někdo tak slavný občas zůstane ve stáří tak sám, až si celý rok nikdo nevšimne, že se jeho mrtvé, bezbranné tělo mumifikuje ve vlastní ložnici. Řádného pochování se tedy jedna z legend pánského časopisu dočká až teď.