Urvi vakcínu, dokud můžeš. Jak se dělila kořist mezi úředníky Státního zdravotního ústavu

Včerejší úlet s očkováním má pokráčko. Zatímco jsme tu řešili, jak moc etický je, že se pan rada s paní radovou naočkovali přednostně před babičkama a dědečkama 80+, Ivánek už sliboval, jak budou padat hlavy. No padla jen jedna... Další očkovací news v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Jen tak pro pořádek, ta hlava patří šéfovi Státního zdravotního ústavu Pavlu Březovskému. Vakcíny dostali ale přece ti nejdůležitější - úředníci, bez nichž si tady ve státě ani neuprdnete, když na to nemáte razítko na speciálním papíře. Třeba jako pan lékař vodovodů, který si nechal vakcínu píchnout, protože jich bylo dost. Chyba lávky, Franto!

Očkovací bordel má i další pokračování - nevíme, kolik vakcín se k nám pošle, kolik jich po rozkradení dostaneme, kolik jich dostanou ty opravdu potřebný a nevíme ani kolik je naočkovaných. Andrej to žehlí papírem (slepencem asi 40 papírů), který podezřele připomíná hlasovací lístek do komunálních voleb v Praze. Jestli mu ze všech těch očkovacích center volají s každým naočkovaným, podobně jako mu volají podnikatelé a děkují za love nebo důchodci, co děkujou za péči, to nevíme. Jestli jo, tak...si to zaslouží. Více po kliknutí na plej u Událostí Luďka Staňka s produkce internetové televize Mall.tv.