Prezident Miloš Zeman při vánočním poselství na zámku v Lánech. 26. 12. 2020

Prezident Miloš Zeman při vánočním poselství na zámku v Lánech. 26. 12. 2020 Zdroj: ČTK / Šulová Kateřina

Oslava narozenin Františka Janečka: Michaela Gemrotová
Tereza Fajksová s rodinou na dovolené
Charlotte Štiková dráždí na Instagramu.
Nela Slováková ukazuje, co všechno sní
Eva Decastelo hubne
9
Fotogalerie

Vladimír Mertlík: Silvestr, veselý klitoris a projev Miloše Zemana

Předsilvestrovské ohlédnutí chce Zpětné zrcátko věnovat událostem a celebritám, které se během roku nevešly do jeho obvyklého rozměru, i když významně ovlivnily domácí společensko-politickou scénu.

Hned v lednu Michaela Gemrotová „provokovala na propagaci nového muzikálu svými silikony v dekoltu, který si nechala „vytunit“ implantáty“ (cit.), jak psal odborný tisk. Zbývá jen „vytunit“ si hlavu. Umělkyně prý vše podpořila rafinovanou černou podprsenkou – a projevy úrovně první signální soustavy. Zásoby lístků se prý povážlivě tenčí, mozkové buňky už došly.

V témže měsíci Tereza Fajksová sdělila světu, že je jí poprvé v životě podprsenka malá! Následkem šokující informace se otřásly světové finanční trhy a ruská armáda zahájila stahování 4. uralské divize 3. černomořského frontu z Krymu. V hlavě prý ale zůstalo na vycpávky místa dost.

Charlotte Štiková poté, co se nevešla na šířku titulu Playboye, zatížila fotografiemi detailů intimních partií sociální sítě. Zlí jazykové tvrdí, že na fotografie zpracované fotoshopem angažovala kamarádky o tři váhy níž, přesto celkové pohledy patří spíš na slevové letáky masokombinátu.

Nela Slováková bez kalhotek

Herinka je ostře zelený papoušek Zpětného zrcátka se žlutými, rudými a modrými péry. Na letišti Václava Havla byl po přistání letadla ze Sao Paula zatčen stejně vybarvený český důchodce. Víc podezřelý než jeho outfit byl celníkům jeho batůžek s 2,1 kg kokainu v ceně 5,5 milionu Kč. Reportáž MF DNES o „medvídku z Bogoty“ byla slzavým údolím. Důchodce byl označen za naivní oběť, tak jako mnoho jiných kurýrů, příjemců opuštěných milionů dolarů z Nigérie či investorů milionů z matrací na účty s vidinou 41% úroku! Ač o peníze přišli různě, jedno mají společné – blbost a chamtivost. Namísto lítosti jim náleží trest, neboť stáří neomlouvá – starý blbec byl kdysi mladý blbec.

I únor byl plný strhujících událostí, jak uvedly bulvární listy: „Nela Slováková bez kalhotek nás nechala nahlédnout pár centimetrů od svého klínu. Nela se projela polonahá na dětském kole na Babišově Čapím hnízdě! Nela Slováková si za vítězství v erotické reality show koupila nové gumové trojky: V anketě nejmenovaného on-line serveru skončila Nela v žebříčku IQ na pěkném 13 848 místě. Blahopřejeme!

„Neuplynul týden, aby nás prý Eva Decastelo nepotěšila erotickou fotografií, z nichž většinu poskytl její manžel.“, psaly únorové bulvární listy. Není nad to mít doma vlastního pasáka – pardon - pašáka. „Dobrou noc!“, napsala Decastelo k fotkám, z nichž prý musel mít každý divoké sny. Vystavila na nich odiv poprsí, které na jedné fotce překrývala rukou, zatímco na druhé jím podpírala postel. No, nekupte to!

Andrea Pomeje nafotila sexy fotky a předvedla své čtyřky v obřím dekoltu. Prý zvažovala, zda fotit nahé fotky, když je máma a navíc její manžel Jiří Pomeje v té době znovu bojoval s rakovinou. „Ale práce je práce!“, řekla si Andrea a kaťata letěla ke kotníkům. Pointa příběhu o ženě jménem Pomeje? Nomen Omen. 

Berenika Kohoutová je umělkyně, která se během jara zjevovala více či méně nahá na balkonech hotelů v různých koncích světa, kde nastavila obří hýžďotukové polštáře objektivu a zase jela jinam. Zlí jazykové tvrdí, že sponzorem výletů byl sloní pavilon pražské ZOO. Fotku z Bangkoku doplnila Berenika prohlášením - v angličtině, neb je globální celebritou!: „Vyzáblé baby mají kecy, protože nemají pořádnou prdel!“  Lze jen doplnit: Ano, co v prdeli, to v hlavě!

Krejčí vs. chirurgové

Klesá prodej push-upek. Není divu, dnes se všívají pod kůži jako gumové pumlíče. Dřív modelky vystavovaly na odiv modely svých krejčových, chirurgové se chlubili operacemi a kozy i krávy se předváděly jen na Zemi živitelce, ale dnes je to tak nějak promíchané! Nejvyšší čas na akci mužů, současnému tepu doby kapesník či baterka v kapse kalhot přestávají stačit. „Definice toho, co je sexy, se změnila!“, prohlásila manažerka oddělení prádla v obchodních domech Selfridge. Pravda, dřív se sexapeal nedal koupit u krejčího!

Zpětné zrcátko zaznamenalo událost mezinárodního významu, když moderátorka Sandra Parmová provětrala své nové trojky, jak napsal bulvární list. „Rozhodla jsem se ukázat, co mám nového! Když to tam je, proč to neukázat!“, sdělila umělkyně novinářům a uvedla, že i partner přišel na premiéru v rozhalené košili a stejně upravených kalhotách, aby si mohl i on provětrat to, co v nich má. Zabránil mu v tom ale zadrhnutý zip. Tak snad příště!

Často se čtenáři Zpětného zrcátka ptají, kam výše uvedené i jiné podobné existence zařadit a kde se s nimi lze potkat. Matoucí je jejich označování za zpěvačky, herečky, moderátorky, modelky, blogerky či celebrity. Těžko říct“ Za mladých let Zpětného zrcátka se těmto osobám říkalo „veselý klitoris“! Inu, časy se mění!

Jako Bruce Willis si to v březnu se zapnutým majákem plzeňskými ulicemi švihal strážník Švihla do chvíle, kdy na křižovatce, přes kterou fičel na červenou, sestřelil řidičku s vadou sluchu, naslouchátkem a původně i autem. Výsledkem jsou zlámaná žebra, řada zranění a životní poškození její školou povinné dcery a zvýšení životního standardu dotyčné o berle. Šlo ovšem o zásadní zásah! Ke srážce došlo poté, co se orgán řítil zakročit na nádraží, kde prý byla slovně obtěžována ostraha! Kdepak, nejhorší je vždycky srážka s blbem!

Unikátní loupežné přepadení provedl v centru Prahy za bílého dne třiačtyřicetiletý muž. Ve chvíli, kdy zůstal v obchodě s prodavačkou sám, zvolal: „Dej mi prachy!“ a vytáhl z kalhot penis zároveň s dalším výkřikem: „Mám u sebe nůž!“ Mluvčí Policie odmítla komentovat, co prodavačku vyděsilo víc, nicméně vzápětí poté si vzal muž z pokladny 1 000,- Kč a odešel. Před dotyčným obchodem od té doby stojí 600 metrů dlouhá fronta mužů. Marketing podporuje byznys!

U hlavního nádraží v Brně si brzo ráno před vozidlo městských strážníků stoupl révou obveselený muž, který si stáhl kalhoty a vystrkoval na orgány orgány. Ty uniformované sprostě urážel, činil jim nemravné návrhy a po zadržení obhajoval své vystoupení slovy: „Já nevím, jak to chodí mezi Brňákama.“

Rozparek až do pasu měla na premiéře filmu herečka Natalia Portman a v odvážném modelu ukázala ladnou nožku. Nic nového! Zpětnému zrcátku se kdysi při bruslení rozjely nohy a ono si tak udělalo rozparek už od pasu! V odvážném modelu ukázalo nejen obě ladné nožky, ale i místo, kde se mu srůstají v záď. 

Brebtem roku bude poděkování profesora Pafka všem „kteří se podíleli na vývoji a distribuci této vagíny!“(cit.)

Číslem dvě by mohla být tato zpráva Blesku: „Bylo 19. prosince 1933, když se na televizních obrazovkách (sic!) objevil prezident Československa Tomáš Garrique Masaryk…“ Mimo úpravy Masarykova jména – Garrigue na Garrique – je důležitá informace „bleskového“ vývoje České televize a jejího startu o dvacet let dříve, než tajili komunističtí cenzoři. Pravdou je, že Masarykův projev natočil Filmový týdeník a ten byl promítán v USA i dalších zemích.

Místo, kde bude promítán vánoční projev letošního prezidenta se dá lokalizovat poblíž místa, o němž se Zpětné zrcátko zmiňuje výše v souvislosti se svou nehodou při bruslení. Není jasné, čím projev vzbudil vášně, jak zmiňují některá média. Miloš Zeman jen oznámil, že byl covid, pak nebyl a teď zase je, a že za to můžou vláda, opozice i lidi, ale on jediný to říkal. Další jeho zásadní informací bylo, že letos na podzim pršelo víc než vloni. Bystrého ducha prokázal prezident tím, že pochválil všechny, co si pamatuje, že je má rád – Prymulu – a vynadal všem, co rád nemá – Bakalovi a těm, co Bakala platí – Taberymu, Honzejkovi a Štětkovi – na víc si nevzpomněl. Projev se dá označit jako koncentrovaná nuda. Ani to nadávání, dříve tak plné žluči, už není ono! Chce to přidat, pane prezidente!          

Prezident Miloš Zeman se jako vrchní velitel armády rozhodl, že se nebude bát jehly a nakonec si přece jen nechá injekci dát! Ale nebude u toho šaškovat a tak to nikdo neuvidí. Jasně! Takže jako vždy – jen lži a kecy.

A to je vše, co jsem dnes zahlédl ve Zpětném zrcátku, váš Vladimír Mertlík.