Madonna předtím, než se stala závisla na plastických operacích

Madonna předtím, než se stala závisla na plastických operacích Zdroj: Twitter

1979
1987
1993
Madonna
1998
13
Fotogalerie

Co se stalo Madonně? Prohlédněte si sexy fotografie zpěvačky z dob, kdy nebyla závislá na plastikách

Je považována za nejúspěšnější zpěvačku všech dob. Na svém kontě má více než 335 milionů prodaných alb a singlů, což jí vyneslo zápis do Guinnessovy knihy rekordů. Její koncerty jsou velkolepé show a přehlídkou převleků, kostýmů a provokací, díky nimž se stala jedním ze sexsymbolů začátku 21. století. Co se tedy s americkou hvězdou, která v srpnu oslavila 62. narozeniny stalo? 

Madonna si na svém vzhledu vždy zakládala. Z nepříliš atraktivní brunetky, která pracovala jako servírka se brzy stala blond múza. Se stoupající kariérou stoupala i propracovanost jejího image. Sex z Madonny vždy doslova křičel. Ráda se fotila v lechtivých pózách a sexapeal dávala na obdiv i během vystoupení. 

Pro mnohé lidi po celém světě je tak stále sexymbolem jejich mládí. Proto jedna z posledních fotografií, které zpěvačka v létě umístila na sociální sítě vyvolala obří vlnu pobouření. Madonna, podobně jako další známé osobnosti špatně snáší známky stáří a již několik let si snaží dopomoci k mladé tváři plastickými operacemi. Z atraktivní ženy se tak bohužel stala špatná parodie na sebe samu. Podívejte se na fotografie, kde byla ještě doopravdy sexy.