Kalousek si navlékl kondom na varlata aby vyvrátil, že je to stejné jako nosit roušku pod nosem

Kalousek si navlékl kondom na varlata aby vyvrátil, že je to stejné jako nosit roušku pod nosem Zdroj: Reprofoto ČT

Kalousek si navlékl kondom na varlata aby vyvrátil, že je to stejné jako nosit roušku pod nosem

Miroslav Kalousek zareagoval na Twitteru na status o rouškách a varlatech. Status srovnávající nošení roušek pod nosem s nošením kondomu na varlatech se mu úspěšně povedlo vyvrátit, neboť dle svých slov vyzkoušel obojí a výsledek je nesrovnatelný. Nejen že je nošení roušky pod nosem pohodlnější, nežli nosit cokoliv omezující genitální pohodlí, dokonce to lépe vypadá. A to dnes není ze světa internetů vše! Více se dozvíte ve videu níže. 

Už víme, že bude líp. Aj ty ajfouny budou! Tak pravil Andrej Babiš a jeho nohsledové. Kromě společnosti Apple k nám také konečně přichází revoluce v soužití muže a ženy. Odehrává se na záchodě a má jednoduché heslo: Nezvedat, pomočit, utřít. Kdybyste náhodou nemohli najít toho pravého (ideálně tetovaného s bradkou), který vám s radostí pomočí prkénko, poradí vám zkušená paní Miluška. Rozhodně neposlouchejte rady od někoho, kdo byl na liposukci!

Celý díl internetových Síťovin můžete zhlédnout zde:

 

Petr Vojnar a Lucie Macháčková jsou tu proto, aby vám neunikl žádný žhavý trend ze sociálních sítí. S námi nebudete out! Jaký status otřásl Facebookem, jaké vyfiltrované fotky zaplavily Instagram, kdo se ztrapnil na TikToku a které celebrity přestřelily napříč sítěmi? To se dozvíte v našem svižném zpravodajství a nepřijdete ani o zvířátko na konec.