Andrej Babiš věští z koule

Andrej Babiš věští z koule Zdroj: Facebook

Andrejova kouzelná koule a nejděsivější věta české politiky. Co nám premiér vyvěští tentokrát?

Kouzelný les v Lánech vydal další tajemství. A Andrej Babiš si pomalu balí věci na dlouhou cestu. Ze které se nicméně chystá vrátit, takže se moc neradujte. Podívejte se na celý díl Událostí Luďka Staňka.

Bylo nebylo, v kouzelném lese v Lánech se stalo to, že zde začalo dřevo samo odjíždět do Číny. Nikomu nic neřeklo a prostě se vydalo na dlouhou pouť po celé zeměkouli. Ano, les v Lánské oboře je skutečně kouzelný, což jako první objevil kancléř Vratislav Mynář, a rozhodl se kouzla využít opravdu na plné pecky. A povedlo se mu to. Prostě odtud kouzelně mizí vše, co není přibité. 

Celý díl Událostí Luďka Staňka:


A v dnešních Událostech máme také Andreje Babiše s kouzelnou koulí. Ne, nevíme, proč ji drží. Ale víme, co v ní asi vidí a jak dlouho už ji má. 

Zprávy, jaké jste ještě neviděli, s moderátorem, který by si na televizních obrazovkách ani neškrtl. Známý komentátor a stand-up komik Luděk Staněk v seriózním zpravodajském studiu zcela neseriózním způsobem komentuje aktuální dění z domova i ze světa. A možná bude i blbec na konec.