Petr Rafaj, předseda ÚOHS

Petr Rafaj, předseda ÚOHS Zdroj: profimedia

Skandálů jako máku. Rafaj "kontroluje" veřejné zakázky vesele dál

Dnes se podíváme do Brna. Abychom vám dokázali, že Brno je skvělé město, které už by ale velmi, opravdu velmi potřebovalo vlastní jazykový slovník. Podívejte se na celý díl událostí Luďka Staňka v článku.

Ano,  v Brně se dějí neuvěřitelné věci, kterým neuvěřite, dokud si o nich nepřečtete v černé kronice. Například poslední případ okradené důchodkyně, kterou chtěl pirát připravit o její vlastní jméno. Jasně, jen na internetu, ale stejně. Což nás přimělo k tomu vyzvat brňáky, aby si jednou konečně udělali vlastní jazyk, protože pro slovo altruismus máme tady v Praze zjevně úplně jiný význam. A to není nic proti tomu, co se děje na pracovních pohovorech v Brně. A u šéfa Antimonopolního úřadu doma. Klikněte na poslední Události Luďka Staňka!

Celý díl Událostí Luďka Staňka:


Zprávy, jaké jste ještě neviděli, s moderátorem, který by si na televizních obrazovkách ani neškrtl. Známý komentátor a stand-up komik Luděk Staněk v seriózním zpravodajském studiu zcela neseriózním způsobem komentuje aktuální dění z domova i ze světa. A možná bude i blbec na konec.