Premiér Andrej Babiš návštěvy Středočeského kraje.

Premiér Andrej Babiš návštěvy Středočeského kraje. Zdroj: ČTK / Josef Vostárek

Dva roky s Andrejem Babišem a hitparáda jeho největších záseků

Tentokrát se podíváme na výročí, které nikdo neslaví, což je podle nás škoda. Sestavili jsme proto takovou hezkou bestofku všeho, co Andrej Babiš dokázal.

V sobotu tomu byly přesně dva roky, kdy prezident Zeman jmenoval vládu Andreje Babiše. A vzhledem k tomu, že spousta lidí v této zemi má trošku problémy s pamětí, rozhodli jsme se podívat pěkně do minulosti. První vláda byla menšinová a Andrejovi chybělo pro vyslovení důvěry ve Sněmovně 15 hlasů. A jelikož se ho už v té době štítily všechny demokratické strany, a dokonce i Tomio, obrátil se Andrej o pomoc na komunisty. A šlo to hladce, Bureš s Falmerem se totiž znali z minulé práce. A pak už nic nebránilo tomu, aby se vláda největších odborníků pod vedením geniálního manažera a protřelého personalisty pustila do díla.


Zprávy, jaké jste ještě neviděli, s moderátorem, který by si na televizních obrazovkách ani neškrtl. Známý komentátor a stand-up komik Luděk Staněk v seriózním zpravodajském studiu zcela neseriózním způsobem komentuje aktuální dění z domova i ze světa. A možná bude i blbec na konec.