Události Luďka Staňka

Události Luďka Staňka Zdroj: Mall.tv

V pekelném vlaku do Chorvatska: Reportéři nám dopřáli dechberoucí drama

Koronavirus si vybral obrovskou daň. Půl milionu mrtvých, deset milionů nakažených a Čechy v Chorvatsku. Celý díl Událostí Luďka Staňka najdete ve videu v článku.

Z Česka vyrazil první vlak RegioJet, který mířil do Chorvatska. Na palubě tohoto pekelného vlaku byli reportéři snad z každého relevantního média a živě nás informovali o zásadních zprávách. Dočkali jsme se tak živých komentářů, jako by šlo o finále mistrovství světa nebo volby prezidenta. S vědomím skoro patnácti hodin cesty do Chorvatska před sebou objevovali reportéři tajná zákoutí vlaku a vzdávali čest personálu. Cupitat v lodičkách s kávou po vlaku by byl prý těžký úkol i pro zkušené herce. S postupujícím časem se kadence neuvěřitelných a dechberoucích událostí ve vlaku ještě zvyšovala, ale ty už se dozvíte ve videu.


Zprávy, jaké jste ještě neviděli, s moderátorem, který by si na televizních obrazovkách ani neškrtl. Známý komentátor a stand-up komik Luděk Staněk v seriózním zpravodajském studiu zcela neseriózním způsobem komentuje aktuální dění z domova i ze světa. A možná bude i blbec na konec.