Zdroj: SAZKA

Užijte si dva roky prázdnin díky měsíční 100tisícové rentě, o kterou se v pátek hraje v Eurojackpotu

Další slosování Eurojackpotu bude opět výjimečné. Tak jak je u této evropské loterie dobrým zvykem, hrát se zase bude o stovky milionů korun. Jen na české sázející ale čeká ještě jedna speciální prémie. Tou je víc než štědrá měsíční renta na následující dva roky.

Přečtěte si také: Životní klika? Čech vyhrál v loterii už podruhé, tentokrát v Eurojackpotu přes 25 milionů

Dát v práci šéfovi na stůl výpověď je přáním, díky kterému si pro tikety do loterie chodí poměrně vysoké množství hráčů. Možná ale také sníte o novém autě, krásné dovolené nebo nějakém tom vylepšení zevnějšku. A třeba takoví čerství rodiče by možná dali všechno za to, aby si mohli pořádně odpočinout.

Jackpot ukrývá 864 milionů

Všechna tato přání se můžou stát skutečností po pátečním slosování Eurojackpotu. Hlavní výhra se vyšplhala na 864 milionů korun, pak je tu ale ještě jedna speciální prémie, kterou tento týden stoprocentně získá jeden sázející s pasem z České republiky.

V rámci mimořádné hry s názvem Český pátek se vylosuje jeden hráč nebo hráčka, kterému bude Sazka vyplácet měsíční rentu v hodnotě 100 tisíc korun, a to hned dva roky. A protože se hry můžou zúčastnit jen čeští sázející, je pravděpodobnost, že to budete právě vy, kdo si tuto lákavou prémii odnese, opravdu vysoká.

Za plný tiket 2 roky prázdnin

Abyste se hry mohli zúčastnit, je zapotřebí plný tiket včetně doplňkovky Extra 6.  Vaše šance, že si ještě jako bonus odnesete i stamilionový jackpot, bude ale na druhou stranu šestkrát vyšší, než kdybyste si koupili jeden sloupeček.

Tiket Eurojackpotu, který vám může přinést stovky milionů, si můžete koupit na některém z mnoha tisíc prodejních míst s terminálem Sazky po celé republice. To nejbližší najdete na interaktivní mapě na tomto odkazu.

Pro tiket už nemusíte chodit, Eurojackpot je na internetu

Nechce se vám nikam chodit? Sázenku do evropské loterie lze získat také online z pohodlí vašeho domova. Vstupenku do příštího slosování Eurojackpotu si obstaráte za pár chvil zase na tomto odkazu.

Držíme palce!