Ilustrační snímek

Ilustrační snímek Zdroj: Nguyen Phuong Thao

Stoupá počet rozchodů párů, které se seznámily během pandemie. Po sundání roušek zjistili, že jsou oškliví

Od pondělí se celá republika může oficiálně pořádně nadechnout bez roušek. Povinnost nošení roušek se ve venkovních prostorách zrušila, což jistě ocenila spousta lidí. Jsou však tací, kterým odrouškování značně uškodilo. Podle nejnovějšího průzkumu agentury Modus se právě díky plošnému sundání roušek rozešlo až třicet procent čerstvých párů, co se daly dohromady v době pandemie.

„Je to už víc než měsíc, co jsem se seznámil přes seznamku s Kateřinou. Scházeli jsme se v parku, sedali na lavičce, drželi se za ruce a dlouho si povídali. Jiskra přeskočila téměř okamžitě. Trávili jsme spolu spoustu času a bylo nám dobře. Nikam jsme nespěchali. Teď jak se zrušila povinnost roušek a Kateřina se odrouškovala, zjistil jsem, že má jenom tři zuby a taky má bradku. Knírek bych ještě zkousnul, ale přes bradku se nepřenesu. Navíc mě dost znervózňuje, že Kateřina chodí na záchod na pány, má poměrně hluboký hlas, a když ji hladím po stehně, občas nahmatám přes kalhoty její penis. Někdo by možná řekl, že to jsou drobnosti, ale já se přes to nedokážu přenést. Musel jsem se s ní rozejít,“ smutní pan Karel, který s těžkým srdcem svou novou lásku poslal k vodě.

Pan Karel není sám. Stále více a více lidí opouští své nové protějšky, když zjistili, co za hrůzu se schovává pod rouškou.

„Já se nepovažuju za povrchní osobu. Oceňuju především vnitřní krásu a jestli je mi s tím člověkem dobře. Bohužel i přes to mám nějaké své hranice, za které prostě nejdu. Honza je galantní muž. Je vtipný a inteligentní. Randili jsme spolu od začátku dubna. Povětšinou jsme se jenom procházeli městem, drželi se za ruce bylo nám dobře. Pak si ale v pondělí sundal roušku a já jsem se úplně zhrozila. Byla to fakt hrůza. Pusu měl na křivo, neměl nosní přepážku, no prostě hrůza. Snažila jsem se dělat, že to nevidím. Pořád jsem si říkala, že je hodný a vtipný, ale kdykoliv jsem se na něho podívala, natáhlo mě. Bohužel jsem se s ním musela rozejít. Je mi to líto, ale nešlo to jinak,“ svěřila se zase paní Veronika.

Český svaz neatraktivních lidí bije na poplach. Po dvou měsících žní přišla studená sprcha.

„Odrouškování bylo to nejhorší, co se nám mohlo stát. Naše krizové linky nepřestávají zvonit a naši členové jsou zoufalí. Roušky jim hrály do karet. Během pandemie se nám podařilo takzvaně udat skoro třetinu členů, kteří by si za normálních okolností ani neškrtli. Byla to krásná doba. Bohužel, teď když si sundáváme hromadně roušky, naše nové známosti od nás zhnuseně odvrací zrak. Nedá se nic dělat a musíme začít randit zase mezi sebou, což bych opravdu nikomu nepřál,“ vysvětluje Václav Suk, předseda Českého svazu neatraktivních lidí, který je v padesáti letech stále panic a kterého odmítají i prostitutky, že prý na světě neexistuje tolik peněz.

Až dnes půjdete venku bez roušky, vzpomeňte si na ty, kterým odrouškování zhatilo naděje na lásku, a pojďme večer z balkónu zatleskat všem neatraktivním lidem, kteří to teď nebudou mít lehké. 

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například jsou průšvihy ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha.