Ilustrační snímek

Ilustrační snímek Zdroj: profimedia.cz

Podcasty jako mluvené slovo budoucnosti?

Už jste slyšeli o personalizovaném audio zpravodajství? O podcastech obecně se už nějakou dobu mluví. Ale co to vlastně je? Podcasty jsou moderní forma poslechu mluveného slova zaměřujícího se na aktuální témata, vzdělávání, seberozvoj nebo nejrůznější oblasti zábavy. Na českém trhu narůstá počet aplikací, které nabízí poslech podcast z domácí i zahraniční tvorby. Jednou z nich je také aplikace pro chytré telefony Youradio Talk, která je zdarma ke stažení v Google Play i App Store.

Youradio Talk přináší vlastní nezávislé zpravodajství, ale i další pořady napříč žánry. Aktuálně je v Youradiu Talk přes 57 000 podcastů o celkové délce téměř 30 000 hodin, takže je určitě z čeho vybírat. Aplikace se navíc umí přizpůsobit tomu, co vás zajímá a nabídnout vám obsah šitý na míru.

Při prvním spuštění si sami nadefinujete rubriky a témata dle svého zájmu, a aplikace vám pak nabídne jen takové informace a pořady, které opravdu chcete slyšet. Můžete si je pustit, kdy chcete. Třeba při ranní cestě do práce. Kromě aktuálních zpravodajských podcastů jsou nejoblíbenější vzdělávací pořady pro osobní rozvoj, podcasty o cestování, zdraví, gastronomii a samozřejmě společenská a zábavná témata.

Líbí se vám Reflex podcast a Prostor X? Hlasujte pro ně v anketě podcast roku

Pokud jste fanoušky podcastů Reflexu, podpořte je v anketě o nejlepší český Podcast roku. Hlasovat můžete pro Reflex podcast i Prostor X. Široká veřejnost i odborná porota složená z renomovaných novinářů a dalších osobností zvolí nejlepší český počin v kategoriích Veřejnoprávní podcast, Autorský podcast a Cena odborné poroty. Hlasování probíhá na webu podcastroku.cz od 12. 5. do 8. 6. 2020 a výherci budou vyhlášeni ve středu 10. června. Pro hlasující jsou připraveny atraktivní ceny jako například playstation, mobilní telefon a mnoho dalších.