Zdroj: metr2 reality

Hledáte vlastní bydlení? Vybírejte u těch nejlepších v oboru

Projíždíte beznadějně nabídky realitních kanceláří a nemůžete stále narazit na ten váš vysněný byt nebo dům? Nic si z toho nedělejte. Právě výběr nemovitosti by se rozhodně neměl podcenit. V ideálním případě si najděte spolehlivého realitního makléře, který vám poradí a udělá selekci za vás. Vy už se můžete jenom těšit a plánovat, kam pověsíte rodinné fotky.

Partner pro vaše nové bydlení

Dobré nové byty a domy nerostou jako houby po dešti, proto je důležité vědět, kam se obrátit a kde je hledat. Společnost Metr2 reality je prodejce novostaveb rodinných domů v Olomouckém regionu. Mnoho jich vzniklo nebo právě vzniká v Olomouci v ulicích Františka Řeháka, Rybářské, Durychově, ve čtvrtích Chomoutov, Nemilany, Svatý Kopeček. Rovněž v blízkém okolí v Uničově, Novém Lipníku, v Hnojicích i blízko Šternberka. A to je jen stručný výčet. Pro vaši představu se podívejte na jejich nabídku. Nebudete vědět, kam dřív s očima. Jedná se opravdu o krásné projekty, na kterých je vidět píle a usilovná práce všech, kteří se na tom podílí. Nejsou to jenom realiťáci, ale i architekti a projektanti, tvůrci projektů a hlavně zde najdete odborníky na právo, úvěry, správu nemovitostí, pozemky, stanovení tržní ceny a mnoho dalšího. Jsou schopni vám poskytnout komplexní servis, který vám jinde nezajistí. Zakládají si na stabilitě, spolehlivosti a loajálnosti. Je to rozhodně tým, kterému můžete věřit.

metr2 reality

Spokojený klient je cílem každého makléře

Nechcete rekonstruovat starší dům, ale chcete jít rovnou do nového? Tak právě v Metr2 reality jsou přesně na tohle připravení. Neustále chystají a plánují nové projekty. Snaží se o to, aby Olomouc i její přilehlé okolí bylo moderním, a přitom praktickým místem k žití přesně podle vašich potřeb. Kladou důraz také na design a architekturu jako takovou. Takže pokud budete váhat, jestli udělat první patro v hygge stylu, nebo jít do klasiky, tady vám rozhodně poradí. „Jsem na náš pracovní tým opravdu hrdý, protože odvádí 100 % práci. Sám se považuji za kreativního člověka. Když se na mě obrátíte s myšlenkou něco postavit, rozparcelovat, opravit, do něčeho investovat, jsem ten pravý pro konzultaci, diskuzi a radu. Těším se z nových nápadů a možností,“ zhodnotil působení Martin Minář, jednatel společnosti Metr2 reality a zároveň člen dozorčí rady Asociace realitních kanceláří ČR. 

Martin MinářMartin Minář | metr2 reality

Metr čtvereční reality

S vaším projektem vám pomůžou od zasíťování až po poslední zásuvku. V Metr2 reality moc dobře ví, jak náročný je proces shánění nebo vytváření nového bydlení. Budou vám ve všem při ruce, poradí, vysvětlí, zařídí. Vaši cestu k novým dveřím vám zpříjemní a zajistí, aby byla bez překážek, a z koupě nemovitosti už nebude labyrint. Navštivte jejich web, kde naleznete aktuální nabídku této společnosti.

metr2 reality