Zdroj: Altoa s.r.o.

Chcete zajistit nejlepší možnou zdravotní péči? Právě pro vás je tu společnost Altoa

Události posledních týdnů ukázaly, jak důležité je naše zdraví. Pokud je v ohrožení, jdou všechny ostatní věci stranou. Ideální je zdravotním problémům předcházet a dbát především na prevenci, která slouží k zjištění celkového zdravotního stavu a vyloučení významných změn vedoucích k možnému onemocnění.

Prevence jako základ vašeho zdraví

Společnost Altoa nabízí komplexní zdravotní screening, který můžete absolvovat během jediného dne. Jednotlivá vyšetření jsou sestavena tak, aby bylo možné stanovit riziko v důsledku onemocnění v následujících 3–5 letech. Po celou dobu je vám k dispozici koordinátor zdravotní péče, který vás na všechna vyšetření doprovodí. Můžete absolvovat zdravotní programy zaměřené na diagnostiku a prevenci různých onemocnění, a to bez složitého procesu objednávání na jednotlivá vyšetření. Vybírat můžete z nabídky programů, které jsou zaměřené na různé oblasti.

Altoa s.r.o.

Nadstandardní péče

Společnost Altoa poskytuje i specializovaná odborná vyšetření. Pracovníci klientské linky vám mohou nabídnout celé spektrum potřebných vyšetření a úkonů dle vašich časových možností. Můžete se spolehnout na kvalitní péči, individuální servis, a to vše při plném zachování soukromí. Pro ty, kteří požadují zdravotní vyšetření v expresním termínu, má společnost předjednán prostor v nasmlouvaných zdravotnických zařízeních v Berouně, Hořovicích, Praze a Pardubicích, která umožňují provedení v podstatě jakéhokoli vyšetření maximálně v řádu dnů.

Altoa s.r.o.

Zodpovědný přístup ke zdraví

Společnost Altoa nenabízí jen jednorázovou pomoc pro zjištění aktuálního zdravotního stavu. Zajišťuje i dlouhodobou péči, a to formou klientských karet různých úrovní, které obsahují celoroční individuální a preventivní zdravotní služby pro klienty s náročnými požadavky na zdraví. Karty jsou často využívány i společnostmi jako benefit pro zaměstnance.

Zdravotní služby jsou poskytovány i pro rodiče s dětmi ve formě Klientské karty Dítě. Vyšetření pro děti jsou sestaveny s cílem zajištění zdravotní péče po celý rok, včetně vstupního komplexního vyšetření a 24 hodinové telefonní služby.

Pro ty, kteří rádi spojí relaxaci s aktivním pohybem a potřebují své tělo v krátké době zregenerovat, jsou připraveny rehabilitační pobyty s moderním ubytováním v prostorných, designově zařízených apartmánech se vším pohodlím.

Altoa s.r.o.

Výhradní spolupráce s nejlepším soukromým poskytovatelem zdravotních služeb

Altoa spolupracuje s nejlepšími lékaři a nemocnicemi, které jsou součástí zdravotnické skupiny Akeso. Stěžejními zařízeními holdingu jsou Nemocnice Hořovice, Rehabilitační nemocnice Beroun, Gynekologická praxe v Praze a Onkologické a radiologické centrum Multiscan Pardubice. „Chceme poskytovat péči na nejvyšší možné úrovni, a to nejen po odborné stránce. Nabízíme zajištění zdravotních služeb v moderně zařízených nemocnicích. Naší výhodou je, že nabízíme zprostředkování zdravotní péče v zařízeních, se kterými máme smluvenou výhradní spolupráci. Pro naše klienty tak máme zajištěnou nejen profesionální lékařskou péči, ale i nadstandardní individuální přístup v nemocnicích, které jsou nově zrekonstruované a vybavené nejmodernější přístrojovou technikou,“ říká ke kvalitě poskytovaných služeb jednatel společnosti Altoa Tomáš Petsinis.

Altoa s.r.o.