Zdroj: Shutterstock

Zákazníci často skladová vozidla považují za cenově výhodnější

A zpravidla tomu tak opravdu je. Prodejci na tyto automobily poskytují větší cenové zvýhodnění než na exempláře zadávané do výroby.

Kdo si chtěl pořídit auto v době přísných pandemických opatření, kdy stála výroba, musel často vybírat ze skladových vozů. Za takové vozidlo lze považovat každé, které dealer objedná, aniž by na něj měl smlouvu s nějakým zákazníkem.

Zájem o skladové vozy byl v době pandemie výrazně vyšší

Mít něco na skladě je v maloobchodě základní požadavek, ovšem v prodeji automobilů to úplně neplatí, protože se většina objednávek dělá takzvaně do výroby. Výroba se ale během pandemie rázně propadla a spolu s tím se prodloužila i čekací lhůta. Mít na skladě dostatek vozů, ze kterých by mohli zákaznici vybírat, se nakonec ukázalo jako velké plus všech prodejců.

Důkladně si všechno osahejte a prozkoumejte

Skladové vozy zákazníky vybízejí přímo k tomu, aby si je důkladně prozkoumali a vybrali si ten nejlepší kousek. V přítomnosti kvalifikovaného prodejce navíc opadává nutnost různých online konfigurátorů apod., vše vám bude vysvětleno a popsáno na místě. Co se týče zkušebních jízd, tak je pro tento účel vyčleněna speciální flotila, aby nevznikaly ojeté vozy. Způsob financování se neliší od exemplářů do výroby.

Auto Jarov má v současnosti více než 900 kousků

Tento multibrandingový velký prodejce má v současné chvíli více než 900 skladových nových vozidel a motocyklů. Zákazníci u nich nejvíce vyhledávají skladové vozy značek Škoda, Seat a Volkswagen. Zájem mají především ti, kteří na pořízení vozu spěchají a nemohou nebo nechtějí čekat na kus z výroby. AUTO JAROV nabízí i exkluzivní vozy, a to například VW Golf R, Audi A8 nebo VW T-Roc Cabriolet. Vybírat lze samozřejmě také z vystavených kusů. V době pandemie se všechny pravidelně dezinfikují.