Zdroj: Netiq

Češi se učí používat slevové kupóny

Mnohdy sami sebe, Češi Čechy, kritizujeme, že jdeme tak tvrdě po slevách. Avšak šlo by spíše o znak nižší inteligence, kdybychom nakupovali dráž, než musíme. Nemusíme být přitom žádní letákoví maniaci. Ti, co již ve velkém využívají online nakupování, se stále častěji učí využívat různé vychytávky, jak nakoupit levněji. A nejde jen o různé zbožové vyhledávače. Stále častěji využíváme k nákupům slevové kupóny.

Slevovykupon.net patří mezi úspěšné české projekty, kde snadno na jednom místě najdeme aktuálně platné akce a slevy v různých online obchodech. Mnohdy se necháme zlákat zdánlivě levným nákupem díky informaci ze zbožového srovnávače. Jenomže pokud si dáme práci a podíváme se na aktuálně platné slevy, mnohdy levněji nakoupíme jinde. Nebo ušetříme na dopravě, když se nám podaří uhlídat si platnou akci bez poštovného. Jestliže na konkrétním e-shopu kupujeme poprvé, můžeme též nakoupit s bonusem za první nákup, či za registraci k odběru novinek. A nejlepší přehled o těchto možnostech nám nabízí právě portál s přehledem slev.

Slevy všude a nikde – jak se v nich neztratit?

V konkrétních e-shopech nás o svých slevách sice rovněž informují, to už ale musíme dorazit na ten který konkrétní e-shop. Mnoho slev je však někde ukrytých v kontextu, jedna vylučuje druhou, někdy dokonce e-shop vydává speciální slevové kupóny a kódy a na svých stránkách je ani nekomunikuje. Právě proto se za obsahem portálu se slevovými kupóny a kódy ukrývá spousta práce. Každou slevu je nutné hlídat a aktualizovat. Nám pak ušetří čas, a především hodně peněz za zbytečně předražené nákupy.

Přehledné slevy na jednom místě

Portál s přehledem akčních nákupů a slev, Slevovykupon.net, nabízí slevy přehledně podle konkrétních obchodů, ale též podle kategorií sortimentu. Zákazníci českých e-shopů si zvykli využívat obojí. Aktuálně je v České republice zhruba 44 000 e-shopů a předkoronavirový předpoklad byl, že jich bude do konce roku 45 000. Tento odhad by mohl být dokonce překonán, protože řada firem pochopila, že bez „onlinu“ to v současné době již skutečně nejde. A tak se vrhly konečně na e-shop. Pro zákazníky jde o výhodu i nevýhodu. Česko je v množství e-shopů unikátem i ve světě. Vyznat se v takovém množství není pro zákazníka snadné. A také pro e-shopy není snadné se prosadit. Portál se slevovými kódy a kupóny umí pomoci oběma stranám. Zákazníkům zorientovat se v aktuálně výhodných nabídkách, obchodníkům dát o sobě vědět.

Kupónové portály mění chování zákazníků

Řada zákazníků dnes své nákupy nezačíná ve svém oblíbeném e-shopu, ani hledáním ve vyhledávači, ale právě na portálu se slevovými kupóny. Potřebujete doplnit o léky domácí lékárničku? V kategorii Zdraví a krása najdete nabídky lékáren. Připravujete se na příchod potomka? Kde vás vybaví výhodně a se slevami, se dozvíte v kategorii Pro děti a maminky. Stejně tak si výhodnější ceny zajistíte, pokud jde o cestování, nebo finanční služby. A nejen ty.

Skutečně zvládáte online nakupování?

Kdo dnes neumí využívat výhody portálu se slevovými kódy, vlastně neumí nakupovat online. Nejde jen o folklór českých zákazníků. Je to světový trend a s trochou iniciativy díky němu šetříme a zbytečně neutrácíme. Portál Slevovykupon.net nás upozorní i na slevy pro dnešek, které bychom rozhodně neměli přehlédnout. Každou slevu lze využít obvykle pouhým kliknutím na tlačítko u slevy, případně se kód akce okopíruje do příslušné kolonky v nákupním košíku e-shopu.

Český zákazník se i díky službám Slevovykupon.net učí nakupovat méně impulzivně, promyšleněji a s větší rozvahou. Snadněji se dopracuje k aktuálně nejvýhodnější nabídce. U levných nákupů se oplatí hledat zejména nabídku, kde ušetříme za poštovné. U těch dražších je výhodou větší procentuální sleva. Neztrácíte přitom svůj drahocenný čas.