Koronadotazník - Kamila Zlatušková

Koronadotazník - Kamila Zlatušková Zdroj: Archív

Kamila Zlatušková: V těch rouškách asi fakt všichni vypadáme jako kun*y

Osobnosti odpovídají na „koronavirový“ dotazník Reflexu. Co čtou, čeho se bojí, jaký je jejich život v současné epidemii. Tentokrát producentka Kamila Zlatušková.

Co vám chybí?

Nic.

Co naopak nechybí?

Všechno.

Je něco pozitivního na domácí karanténě?

Je pro mě vzácné být s dětmi od rána do večera, učit se s nimi, hrát si, vařit a blbnout. Za měsíc ale budu na 100% mluvit úplně jinak.

Rozčílilo vás něco v posledních dnech?

Já se rozčiluju pořád. Můj muž třeba dnes ráno nechal na záchodě prázdnou roličku od toaletního papíru. To mě brali všichni čerti. Ale rozhodla jsem se to nekomentovat, přejít to potichu jako dáma a vypsat se z toho tady.

Co vás naopak rozesmálo?

Když jsem si začala představovat, jak si tu předchozí odpověď můj muž přečte v Reflexu.

Co čtete?

Tyranii metrik a na střídačku k tomu knihu Teorie velkého třesku a věda aneb co nás populární seriál může naučit o fyzice, vlajkách a idiosynkrazii vědců.

Na co se díváte v televizi?

Klasickou televizi teď sleduju minimálně vyjma super seriálových premiér jako jsou Zrádci, v uplynulých dnech taky ČT24. O to víc před spaním sleduju SVOD platformy, i když u toho často usnu. Teď začínám už podruhé třetí řadu Westworldu na HBO GO, dnes se tam taky určitě podívám na premiéru zásadního rumunského dokumentu Colectiv. Na Amazon Prime mám rozkoukané Boys, Fleabag a Hunters a na Netflixu Sex Education. A to nepočítám ještě hrané a dokumentární filmy na Aerovodu a Dafilms, kam se taky mimo jiné „přestěhoval“ festival Jeden Svět. Jakou posloucháte hudbu? Když nepočítám pop a metal, co si pouštím do sluchátek, když chodím běhat, tak překvapivě zjišťuju, že teď asi vůbec žádnou!

Jak získáváte informace?

Deník N, iHned a ČT24.

Z čeho máte strach?

Z bezohledných lidí.

Na co z posledních dnů nikdy nezapomenete?

Na tu ruličku od záchodového papíru.

Čemu věříte?

Že to můj muž fakt už nikdy neudělá.

Kdo nebo co vám naposledy udělal radost?

Spousta věcí a lidí na Facebooku. Jsem poslední dobou hrozně vděčná za chvíle, kdy se můžu něčemu nahlas zasmát. Třeba ten mem s Milošem Zemanem, kde říká: „V těch rouškách vypadáte všichni jako kundy.“

Změnila jste stravovací návyky?

Bohužel ne.

Je něco, čeho se vzdáte i po skončení epidemie?

Asi s dětmi na oslavu rituálně spálíme roušky. Tedy asi jen symbolicky jednu, abychom měli zásoby na druhou a třetí virovou vlnu, protože štěstí přeje připraveným.

Koho si dnes vážíte?

Všech, kteří nezištně pomáhají. Je to mazec a je to taky opravdu hodně dojemný. I když v těch rouškách asi fakt všichni vypadáme jako kundy. Ale je dobře, že je všichni nosíme.

Další „koronavirové“ dotazníky si přečtěte zde >>>


Jaká válka nás čeká v budoucnu? Na co bychom se měli připravit? Jak dlouho potrvá současné pandemie? Přečtěte si rozhovor se Soňou Pekovou v novém tištěném Reflexu >>>

Reflex 13/2020Reflex 13/2020|Archív