Miloš Zeman se ukrývá ve svém bunkříku z polštářů v Lánech a nechce s nikým mluvit

Už je to nějaký čas, co byl prezident Miloš Zeman spatřen na veřejnosti. Ano, natočil sice dopředu osmiminutový proud myšlenek pro TV Prima, ale jinak se po něm slehla zem. Lidé se tak samozřejmě ptají, kde je a co dělá?

Zlí, nepřející a na peklo aspirující členové Pražské kavárny dokonce tvrdí, že je dobře, že se současné globální situace Miloš Zeman nedožil, nicméně zde je samozřejmě jen přání otcem myšlenky. Podle projevu na TV Prima i předního hradního influencera Jiřího Ovčáčka je pan prezident živ a zdráv a těší se výbornému zdraví. „Pan prezident je v pořádku. Několikrát denně mu osobně chodím měřit tep, jestli stále žije, a zatím jsem tep pokaždé nahmatal,“ potvrdil Jiří Ovčáček na tiskové konferenci dobré zprávy.

„Jakkoliv je pan prezident zdravý na těle, s jeho psychikou je to slabší. Zmocnila se ho panika z koronaviru. V Lánech si v kanceláři postavil bunkřík z polštářů a matrací, zalezl dovnitř a odmítá bunkřík opustit, dokud se koronavirus nepřežene. Jak se teď poslední dobou nepíše o ničem jiném, zmocnila se pana prezidenta panika. Je to logické. Jako senior je v ohrožené skupině. Konzultovali jsme s lékařem, jestli jeho prostata jako panice může být v tomto ohledu nějakou výhodou, načež lékař tvrdil, že stav prostaty nemá vliv na celkové zdraví. I když panu prezidentovi odešla cukrovka, nekróza, lupénka a odchází mu i játra, pořád je díky věku v té rizikové skupině a je si toho vědom. Přitom to není dávno, co plný sil a odhodlání hodlal jet za soudruhy do Číny na summit. Nákazy se nebál, protože věděl, že to dělá pro republiku. Pro vyšší cíl. Teď ho to ale semlelo,“ posmutněl Jiří Ovčáček. 

Vojtěch přinesl tlačenku

Pan prezident ve svém bunkříku nepřijímá návštěvy. Výjimkou byl ministr zdravotnictví Vojtěch, který se přišel do bunkříku s panem prezidentem poradit. Pan prezident trval na tom, aby pan Vojtěch dorazil v neoprenovém obleku a v plynové masce a aby s sebou přinesl tlačenku. Všechny požadavky pan Vojtěch splnil, a mohl tak vstoupit do bunkříku.

„Chlapci si potom povídali dlouho do noci, z pokoje bylo slyšet chichotání. Určitě tropili nějaká alotria. Když potom pan Vojtěch odešel, byl pan prezident jako na trní. Byl roztěkaný a vůbec nechtěl jít spát. Musel jsem ho uspat becherovkou. To bylo naposledy, kdy pan prezident přijal návštěvu. Od té doby ani jednou z bunkříku nevylezl. Kyblík, který má místo záchodu, mu vynáším několikrát denně a přitom proneseme několik slov, zběžným pohledem zkontroluju, jestli je živý, a v dohledné době živým setrvá, načež ho krátce informuji o dění ve světě i v republice a jdu si zase po svých. Takže abych to shrnul. Pan prezident je zdravý. Pracuje pro Českou republiku ze svého bunkříku. Podepisuje lejstra a podobně. Jede v úsporném režimu, takže nepřijímá návštěvy a neposkytuje rozhovory,“ popsal Jiří Ovčáček přínos prezidenta Zemana pro společnost.  

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Miloš Zeman zřejmě z bunkříku neúřaduje, místo toho přednáší projevy čínským komunistům místo ke svému národu.