Metronome Festival

Metronome Festival Zdroj: Metronome Festival Prague

Metronome Festival
Metronome Festival
Metronome Festival
Metronome Festival
Metronome Festival
20
Fotogalerie

Festival Metronome se kvůli koronaviru odkládá. Místo v červnu se bude konat v září

Hudební festival Metronome Prague, který se měl konat 18. až 20. června na pražském Výstavišti, pořadatelé kvůli koronaviru přeložili na stejné místo na 17. až 19. září. Veškeré zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Těm, kteří se v září akce nebudou moci zúčastnit, nabídnou od poloviny dubna možnost vrácení peněz. 

"Milí přátelé a příznivci hudby, v reakci na současnou situaci a nouzová opatření proti Covid-19 jsme se rozhodli posunout termín konání festivalu Metronome Prague. Veškeré zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Možnost vrácení peněz bude nabízena od poloviny dubna do konce června 2020. 

Vítáme všechna mimořádná opatření, která se dnes dějí. Zdraví a bezpečnost hudebních příznivců, umělců, členů organizačního týmu a dalších lidí, kteří jsou do realizace Metronome Prague zapojeni, jsou pro nás na prvním místě. Na přípravu festivalu jsme již vynaložili mnoho úsilí a energie. Vyjednávali jsme se stovkami umělců, interpretů z ČR i ze světa.

Připravovali jsme festival se spoustou komerčních partnerů i institucí v čele s hlavním městem Prahou. Pro rozšířený třídenní Metronome jsme nachystali zcela unikátní program. S novým termínem z něj vyroste pro všechny ještě magičtější zážitek. Umyjte si ruce, nasaďte roušky a dávejte na sebe pozor. Metronome a kouzlo hudby nic nezastaví," napsal organizátor festivalu David Gaydečka v oficiálním prohlášení.

Další informace se nacházejí na na sociálních sítích nebo na oficiálním webu festivalu.