Zdroj: PONAVA CENTRUM

Nové rodinné domy v centru Brna nabízí město i zahradu v jednom

V Králově Poli vyrostl nový bytový dům, který kromě tradičních bytů nabízí také originální a architektonicky velmi zdařilé řadové domy ve vnitrobloku. Nový koncept rodinného bydlení v centru města developerská společnost Trikaya označuje jako townhouses a inspirovala se při jeho návrhu v zahraničí. Pouhých 700 metrů od městského parku Lužánky si budoucí majitelé mohou užívat velkorysý prostor s garáží pro dvě auta, zahradou a třemi ložnicemi.

Unikátní prostory pro bydlení rostou na místě bývalého brownfieldu

Šest řadových rodinných domů vyrůstá na ulici U Červeného mlýna v místě bývalé továrny UP závodů. Nově budovaný vnitroblok nabídne moderní třípodlažní objekty, které budou fungovat jako rodinné domy. Samotný vjezd do vnitrobloku je chráněn závorou pro větší komfort a bezpečí.

Lokalita v srdci města nabízí nejen jedinečnou dopravní obslužnost pro individuální i hromadnou dopravu, ale také nadstandardní občanskou vybavenost. V bezprostředním okolí se nachází supermarket, nákupní centrum, řada kaváren a restaurací, ale také školy či sportoviště.

PONAVA CENTRUM

Promyšlená dispozice a dostatečný prostor

Tento exkluzivní typ nemovitosti, tzv. townhouse je v Brně ojedinělý a za jeho návrhem stojí architektonická kancelář A69 architekti. Rodinné domy jsou řešené jako 4+kk s podlahovou plochou téměř 200 m2. V suterénu je umístěná garáž pro dvě auta a prostorná místnost, kterou lze využít pro uskladnění zahradního nábytku nebo vybudování domácího fitness. Prostor je také přístupný ze zahrady pro její pohodlnou údržbu. Přízemí domu dominuje prostorný obývací pokoj, jehož prosklená stěna se vstupem na zahradu zajistí dostatek světla. Součástí obývacího pokoje je také oddělený kuchyňský kout s prostorem pro uskladnění potravin i samotné vaření. V patře se nachází hlavní ložnice s šatnou, vlastní koupelnou a vstupem na lodžii. Další dva pokoje mají k dispozici druhou koupelnu s vanou. Všechny pokoje jsou neprůchozí a poskytují tak maximální soukromí a komfort.

PONAVA CENTRUM

Funkční architektura rozbíjí stereotypy městského bydlení

Vzhledu stavby dominuje netradiční dekor dřeva, který vyčnívá z tradičního vzhledu městských fasád. Při navrhování byl ale kladen velký důraz také na funkci. Townhousy splňují podmínky energetické třídy B a na jejich výstavbu byly použity vápenopískové cihly Kalksandstein, které se vyznačují především svými akusticko-izolační vlastnostmi. Obytné místnosti jsou vybaveny dřevěnými podlahami. V koupelnách jsou použité keramické obklady a dlažba Marazzi, které skvěle doplňují sanitární zařizovací předměty designové řady Laufen Pro. Celé vybavení domů vychází z moderních trendů a splňuje nejvyšší nároky na komfort a kvalitu. Vlastní zahrada s výměrou přes 100 m2 náleží ke každému domu. Na její části je položená dřevěná podlaha a je zde také příprava na venkovní osvětlení. Na zahradě si také můžete vybudovat bazén nebo venkovní krb s grilem.

PONAVA CENTRUM

V prodeji poslední dva rodinné domy. K nastěhování již v létě.

V nabídce jsou poslední 2 volné townhousy a jejich dokončení je plánované v první polovině roku 2020. Kompletní informace o jejich výstavbě získáte přímo od prodejce projektu, společnosti Trikaya na bezplatné telefonní lince 800 888 787 nebo na www.ponavia-rezidence.cz.

PONAVA CENTRUM