Za kávou do Guatemaly. Jaká je cesta kávového zrnka od jeho zasazení do země až po šálek lahodného espresa?
2
/
12
Přehled fotografií
Zavřít
Za kávou do Guatemaly
|
Zdroj: Anna Schlindenbuch
Bobule kávovníku
|
Zdroj: Anna Schlindenbuch
Kávovníkové květy vydávají omamnou vůni.
|
Zdroj: Anna Schlindenbuch
Naše cesta začíná v kávové školce, kde ze zrnek arabiky rostou semenáčky, nazývané pro svůj tvar motýlci.
|
Zdroj: Anna Schlindenbuch
Fermentační nádrže.
|
Zdroj: Anna Schlindenbuch
Boby pro fermentaci.
|
Zdroj: Anna Schlindenbuch
Tlející dužina.
|
Zdroj: Anna Schlindenbuch
Nekvalitní zrna skončí v kole.
|
Zdroj: Anna Schlindenbuch
Práce připravená pro ochutnávače.
|
Zdroj: Anna Schlindenbuch
Josua předvádí práci ochutnávače.
|
Zdroj: Anna Schlindenbuch
Zrna se suší na rozpálených terasách.
|
Zdroj: Anna Schlindenbuch
Pražírna ještě pamatuje prvního majitele firmy.
|
Zdroj: Anna Schlindenbuch
Zavřít