Švýcarská kaštanová renesance: Dříve jídlo chudých, dnes můžete ochutnat kaštanový chléb i šunku
1
/
9
Přehled fotografií
Zavřít
Kaštany se suší v nízkých kamenných domcích, zvaných grà.
|
Zdroj: Profimedia.cz
Arosio je výchozí bod i konečná kaštanové stezky v Malcantone
|
Zdroj: Shutterstock
Z menších kaštánků se mele mouka, ze které se peče chléb či dělají těstoviny, statnější exempláře míří k přímému prodeji a dalšímu zpracování
|
Zdroj: Shutterstock
Brisolee – walliská specialita z pečených kaštanů podávaná s burčákem, pikantními druhy sýra, hrozny vína, jablky, plátky sušeného masa.
|
Zdroj: Wikimedia
Brisolee – walliská specialita z pečených kaštanů podávaná s burčákem, pikantními druhy sýra, hrozny vína, jablky, plátky sušeného masa.
|
Zdroj: Wikimedia
Brisolee – walliská specialita z pečených kaštanů podávaná s burčákem, pikantními druhy sýra, hrozny vína, jablky, plátky sušeného masa.
|
Zdroj: Wikimedia
Birnenbrot – těsto plněné křížalami.
|
Zdroj: Wikimedia
Birnenbrot – těsto plněné křížalami.
|
Zdroj: Wikimedia
Birnenbrot – těsto plněné křížalami.
|
Zdroj: Wikimedia
Zavřít