Archív

Zpět na článek

Protidrogová politika: „Feťáky bych nahnal do dolů,“ říká opilec

5 komentářů

zemekf
Jediná robota kde sa nikdo na nic nehrál, ono to ami s tím kilometrem nad hlavů moc nešlo.
A když sa vyfáralo tak sa ,,rozbila,, hospoda. V jednom taxiku na visalaje jela taška v druhém čepica a v třetím já.
Bože to byly časy.
Poliši věděli prd co je to konopé, šlapky dávaly zadara a štajgr mosel držat kušnu, nebo by sme mu nepřišli v sobotu-
Ne, ale vážně, tam si fakt nikdo na nic nemoch hrát, tam slova byly na nic.
Tam byl chlap chlapem, aj když byl bu.erant.
kkk999
Čím dál tím jasněji se prokazuje, že příliš solidarity škodí. Jednoznačně je nutné zavést každému osobní účty pro zdravotnictví, aby si každý nesl důsledky své péče nebo i nepéče o vlastní zdraví SÁM NA SOBĚ!!! Jinak se totiž bude pořád dokola rozebírat, co je škodlivější, jestli vepřové na talíři nebo marihuana. Bereš drogy, kouříš, chlastáš? Riskuješ zdraví a život při rizikových adrenalinových sportech? Nerespektuješ např. v horách pokyny HS a musí pro tebe letět vrtulník? Nerespektuješ rady lékařů, nedodržuješ jejich pokyny a v důsledku toho dojde ke zhoršení tvého zdraví? PLAŤ...ALE ZE SVÉHO, NE Z PENĚZ VŠECH!!! JENOM IDIOT SE MŮŽE OHRAZOVAT, ŽE NAPŘ. HULENÍ NEBO KOUŘENÍ JE JEHO VĚC!!! JENOM IDIOT SI VĚDOMĚ A ÚMYSLNĚ NIČÍ ZDRAVÍ, JENOM VYSOCE SOBECKÝ A BEZOHLEDNÝ DAREBÁK NIČÍ ZDRAVÍ NĚKOMU JINÉMU!!!
kukuczino
Ano, jistě, jen VY máte pravdu a ostatní jsou idioti, když s VÁMI nesouhlasí
zemekf
Když mě tam nažene, beru.
30.000,- výplata není zas tak malá a na šachtě sem dělal, vím do čeho du. víte jak šmakuje smotek po vyfárání ? Já jo.
kukuczino
No já teda neberu, ale do dolů taky nechcu