DISKUSE

Klub kokotů na Facebooku. Fandí mu i ministr Kalousek

Ministr financí Miroslav Kalousek je známý tím, že má rád vtipy, že si rád dělá legraci sám ze sebe a že občas použije ostřejší slovo. Není proto ani divu, že je velkým příznivcem Klubu kokotů, který má svoji skupinu v počtu 170 lidí na Facebooku.

Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund! Registrace
Zavazuji se dodržovat pravidla diskuse
Taky pořádnej..........

http://www.youtube.com/watch?v=lE_feS6t36U

jurafi
01. 08. 2010 07:54
Reagovat
Mám

to chápat tak, že ***e, kurvy etc. mi cenzurovat budete, ale ***y ne?

vonrammstein
01. 08. 2010 02:05
Reagovat
Re: Mám

O. K., tak jenom p.rdele.

vonrammstein
01. 08. 2010 02:05
Reagovat
Vymetené mozky

Vymetené mozky - jinak není co dodat...

janskalsky
31. 07. 2010 19:27
Reagovat
zpoved ***a

dneska jsem jel na kole vystaveny jako ***, udelal jsem ***inu, pani mi ale rekla debile.
dejme sanci ***um. i v tom vatikanu ted sice zakazali pohyb s obnazenymi koleny a rameny, ale ***a ukazovat nezakazali.
s ***em
vas ***

***e odpust, musel jsi ven, to ***i vytrzeni bylo silnejsi.
*** je velky

placirkabodlo
30. 07. 2010 22:57
Reagovat
***i

dr. X.Crementa jsem cetl, bylo to velmi trefne a usmevne

frolec
30. 07. 2010 17:15
Reagovat
Re: ***i

Jo! ***i jsou totiž všude a díky těm poučným kniíhám jsme na ně lépe připraveni.

strassidlo
30. 07. 2010 23:15
Reagovat
U Bucherta

bych si tím teda dvakrát jistej nebyl....

sendyman
30. 07. 2010 15:19
Reagovat

Články a sekce označené symbolem zámek jsou součástí placené zóny. Pro přístup je nutná vaše registrace a platba dle zvolené varianty předplatného. Články a další prémiový obsah pak budete mít k dispozici po dobu odpovídající délce vámi zvoleného předplatného.

Zapomněl jsem heslo

Placená zóna

Placená zóna nabízí přístup k exkluzívnímu obsahu časopisu Reflex, zejména pak aktuální vydání Reflexu, které je na webu přístupné ihned v den vydání tištěného Reflexu.

Zabil jsem Heydricha

Rotmistr JAN KUBIŠ do svého válečného deníku napíše poslední řádky: „Dnes nejsem si jist dnem, neb je na mně požadován zvláštní úkol. Úkol...

celý článek »

Svoboda dobývá ODS ...

Volební sněm pražské ODS konaný v Top Hotelu ukončil takzvaný pražský puč, tedy výměnu magistrátní koalice: šéfem pražské ODS se zde stal...

celý článek »

Palach je můj osud

Mezi nominovanými na Oscary není letos žádný Čech. A mohl být. Polská režisérka AGNIESZKA HOLLANDOVÁ (63) u nás kdysi požádala o občanství....

celý článek »

Aktuální číslo