DISKUSE

Pražský metropolitan: S ODS až na dno

Vylovil jsem z poštovní schránky skvělé noviny: Pražský metropolitan. Jsou celé modré, na každé druhé stránce letí modrý pták a jako první kousek nabízejí rozhovor s novým šéfem pražské ODS Borisem Šťastným.

Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund! Registrace
Zavazuji se dodržovat pravidla diskuse
2 zdepa:

Vy budete asi taky pěknej lumen, když Pražáky považujete za národ...

makataman
02. 08. 2010 20:40
Reagovat
Modří šmejdi si přisvojili všechny noviny městských částí

Na Jižním Městě dokonce vychází Modrá Praha 11!!!!!!! Bez souhlasu občanů cpou svoje blafy do poštovních schránek. Modráskové nezveřejní jediný kritický názor na ně. O vysoupení zastupitelů jiných stran dokonce hlasují a zamítají je. Jsou horší než komunisté ve všech směrech. Přesto je pitomí pražáci stále volí, aniž se cokoliv v chování modrásků lepší. Jsme hrozně hloupý národ.

zdepa
01. 08. 2010 18:54
Reagovat
Re: Modří šmejdi si přisvojili všechny noviny městských část

Neurážej křupane.

dzery44
01. 08. 2010 19:26
Reagovat
pražská ODS jede pořád po stejné koleji....

Sem napište váš vzkaz!http://domaci.ihned.cz/komentare-rozhovory/c1-45231230-sef-prazske-ods-on-line-obrodny-proces- uz-zacal-i-ja-jsem-toho-dukazem

bohužel po přečtení rozhovoru s Borisem a po jeho mlčení na otázky typu:co studium pánů Langmajera,Jančíka a spol...je jasné,že hodlá pokračovat v Bémově rozhazování milionů a jedinou šancí na změnu je prohra ve volbách,ale voliči ODS v Praze jsou skálopevní...

sjanborn
01. 08. 2010 16:50
Reagovat
Pražáci také urazili dlouhou cestu.

Od hajlování na tryzně za Heydricha na Václaváku přes jednoznačnou podporu komunistům ve volbách 1946 (na rozdíl od Brna, Blavy a Opavy) a demonstrace na podporu Klémy Gottwalda v únoru 1948 až po manifestační volbu modrokomunistické mafie celých 20 let po Listopadu. Teď si Pražáci našli nové favority - Kalousky (TOP09), nicméně soudě podle těch, které podporovali v minulosti (nacisté, rudí komunisté, modří komunisté) to vypadá taky na pěkný gesindel...

taipan
30. 07. 2010 11:48
Reagovat
taky jsme to měli ve schránce

Mne zcela odrovnaly pan Šťastného bílé boty na zmíněné fotografii. Asi nám tím chtěl dokázat, že se opravdu žádnými sračkami nebrodí...

runningfox
30. 07. 2010 09:42
Reagovat

Články a sekce označené symbolem zámek jsou součástí placené zóny. Pro přístup je nutná vaše registrace a platba dle zvolené varianty předplatného. Články a další prémiový obsah pak budete mít k dispozici po dobu odpovídající délce vámi zvoleného předplatného.

Zapomněl jsem heslo

Placená zóna

Placená zóna nabízí přístup k exkluzívnímu obsahu časopisu Reflex, zejména pak aktuální vydání Reflexu, které je na webu přístupné ihned v den vydání tištěného Reflexu.

Zabil jsem Heydricha

Rotmistr JAN KUBIŠ do svého válečného deníku napíše poslední řádky: „Dnes nejsem si jist dnem, neb je na mně požadován zvláštní úkol. Úkol...

celý článek »

Svoboda dobývá ODS ...

Volební sněm pražské ODS konaný v Top Hotelu ukončil takzvaný pražský puč, tedy výměnu magistrátní koalice: šéfem pražské ODS se zde stal...

celý článek »

Palach je můj osud

Mezi nominovanými na Oscary není letos žádný Čech. A mohl být. Polská režisérka AGNIESZKA HOLLANDOVÁ (63) u nás kdysi požádala o občanství....

celý článek »

Aktuální číslo