DISKUSE

Alexandr Vondra, bojeschopný bohatýr

Ministrem obrany se stal odvážný člověk. Ostatně, už bylo také na čase. Armáda musí mít v čele člověka, jehož vůle k odvaze je nepopiratelná. Je vůbec potěšující, když se v České republice stane členem vlády nebo Parlamentu někdo, kdo bez odmluvy nesloužil celý čas totalitní moci, komunistické normalizační elitě.

Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund! Registrace
Zavazuji se dodržovat pravidla diskuse
Ano, souhlas

Pana Vondry si velice vážím a držím mu palce, stejně jako celé vládě, aby se jim v příštích 4 létech dařilo. Cítím, že je to jedna z posledních příležitostí, jak vytáhnout tento národ z vážných problémů.

okuk
08. 08. 2010 19:39
Reagovat
Boha

Tenhle blázen zase píše?
A to se namenoval na vévodu

vratislav
30. 07. 2010 19:36
Reagovat
Vondra má charakter

a navíc je také obdařen intelektem takže ,narozdíl od jiných, včas pochopil, že Havel nezvolil správný politický směr. Nelze totiž dvacet let žít jen z bohatýrské minulosti a vzpomínat na frajerská disidentská léta. Vondra je pro mne jedním z mála politiků, kterým snad ještě věřím a nepokládám je za prodejné děvky.

torinese
30. 07. 2010 10:57
Reagovat
Tentokrát s "vojvodou" souhlasím,

ale jinak mám pocit, že si Reflex přibral do stáje dalšího mimoně, od kterého posléze očekávám kariérní růst až na "císaře".

2592
30. 07. 2010 08:32
Reagovat
Nutno souhlasit!

To pan Jiří Ješ je jiného názoru. Ale takoví už parvdoláskovci Havlovci jsou. Kdo není s námi je proti nám. Ala komunisté! Havel je vedle Vondry příštipkář! fešácký kriminál, dopisi Olze. Však mu to Cibulka dobře otloukl o čumák.

panna
30. 07. 2010 07:26
Reagovat
Re: Nutno souhlasit!

dopisy... ypsilon...

pepaukulele
30. 07. 2010 11:35
Reagovat
Jako článek z roku 1950

Něco tak řiťolezného jsem už dlouho nečetl. Je to jako retro z roku 1950, oslavující nějakého tehdejšího potentáta. Na tohle teď degeneruje Reflex? Na jedné straně tohle a na druhé straně kresbičly sexuálního devianta Mareše, jehož posedlost Petrou Paroubkovou by mohla vyřešit už jedině kastrace. Kdo si vás bude kupovat?

janskalsky
30. 07. 2010 04:43
Reagovat
Re: Jako článek z roku 1950

zdravím Petru a Jyrku

pepaukulele
30. 07. 2010 11:36
Reagovat
Re: Jako článek z roku 1950

od tebe, komunisto, ani jinou reakci čekat nelze!

panna
30. 07. 2010 07:28
Reagovat
Všichni bývalí poradci exprezidenta Havla jsou bohatýři.

To je asi ta rutinní informace.

ringiero
29. 07. 2010 23:13
Reagovat

Články a sekce označené symbolem zámek jsou součástí placené zóny. Pro přístup je nutná vaše registrace a platba dle zvolené varianty předplatného. Články a další prémiový obsah pak budete mít k dispozici po dobu odpovídající délce vámi zvoleného předplatného.

Zapomněl jsem heslo

Placená zóna

Placená zóna nabízí přístup k exkluzívnímu obsahu časopisu Reflex, zejména pak aktuální vydání Reflexu, které je na webu přístupné ihned v den vydání tištěného Reflexu.

Zabil jsem Heydricha

Rotmistr JAN KUBIŠ do svého válečného deníku napíše poslední řádky: „Dnes nejsem si jist dnem, neb je na mně požadován zvláštní úkol. Úkol...

celý článek »

Svoboda dobývá ODS ...

Volební sněm pražské ODS konaný v Top Hotelu ukončil takzvaný pražský puč, tedy výměnu magistrátní koalice: šéfem pražské ODS se zde stal...

celý článek »

Palach je můj osud

Mezi nominovanými na Oscary není letos žádný Čech. A mohl být. Polská režisérka AGNIESZKA HOLLANDOVÁ (63) u nás kdysi požádala o občanství....

celý článek »

Aktuální číslo