DISKUSE

Referendum: Když John ministr, tak Gott prezident

Byl by Karel Gott lepší prezident než je Radek John ministrem vnitra? To lze těžko zjistit dříve, než tato hypotetická – a přiznejme si i dost nerealistická – možnost nastane.

Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund! Registrace
Zavazuji se dodržovat pravidla diskuse
p. Karel GOTT

Jsem pro p. Karla Gotta. Prostě jednička, která je sečtělá, chytrá, noblesní a prostě samý superlativ!!!! V případě odmítnutí by měl další hlas p. Okamura. Děkuji.

snufina
31. 07. 2010 11:52
Reagovat
Cilek for president

Jedinej nejmoudřejší, nejspravedlivější a také nejchytřejší je Dr Václav Cílek Csc. Cílek for president. Hip hip hurá. Ideální kanditát, bezpáteřní ambiciozní měkýš a názor podle přání vežejnosti. Však již brzy poznáme. V anketě kecálků, žvanilů a popkulturních ikon rozhodně chybí.

mrazl
30. 07. 2010 01:32
Reagovat
Okamura,

jedinej frajer.

dzery44
29. 07. 2010 17:32
Reagovat
referendum

Hezký den, rozhodně jsem pro p. K.Gotta. Nejen proto, že roky zpíva, ale jeho smysl pro spravedlnost, podporu lidí, kteří "kdysi" nemohlizpívat, no prostě, jenom ON.

snufina
29. 07. 2010 12:06
Reagovat
Změnu by to chtělo

a já bych byl pro Šípa. Málo kdo z předloženejch se dovede tak chechtat, jako on. Po éře poučování by nastala éra chechtotu, to by myslím zase tak špatný nemuselo bejt. Ale třeba to bude M. D. až ho tam protlačej socani. VV může nechat padnout vládu kdykoli a vrhnout se do oranžový náruče, stejně je jim jedno, kde zobou, a pak přijde chvíle pro to, aby si socani zvlolili někoho opravdu podle svýho gusta, kdo by jejich myšlení a vkus reprezentoval v maximální míře - a kdo jinej by to měl bejt než emdéčko? Fuj, až jsem se z tý představy opotil.

afariz
29. 07. 2010 11:19
Reagovat

Články a sekce označené symbolem zámek jsou součástí placené zóny. Pro přístup je nutná vaše registrace a platba dle zvolené varianty předplatného. Články a další prémiový obsah pak budete mít k dispozici po dobu odpovídající délce vámi zvoleného předplatného.

Máte přístup ke všem článkům a sekcím placené zóny.

PŘIHLÁŠENÝ UŽIVATEL:
vonamula

Placená zóna

Placená zóna nabízí přístup k exkluzívnímu obsahu časopisu Reflex, zejména pak aktuální vydání Reflexu, které je na webu přístupné ihned v den vydání tištěného Reflexu.

Zabil jsem Heydricha

Rotmistr JAN KUBIŠ do svého válečného deníku napíše poslední řádky: „Dnes nejsem si jist dnem, neb je na mně požadován zvláštní úkol. Úkol...

celý článek »

Svoboda dobývá ODS ...

Volební sněm pražské ODS konaný v Top Hotelu ukončil takzvaný pražský puč, tedy výměnu magistrátní koalice: šéfem pražské ODS se zde stal...

celý článek »

Palach je můj osud

Mezi nominovanými na Oscary není letos žádný Čech. A mohl být. Polská režisérka AGNIESZKA HOLLANDOVÁ (63) u nás kdysi požádala o občanství....

celý článek »

Aktuální číslo