Komentáře

Zpět na článek

Nové političky se dostaly do vlády sexem, píše Paroubková

51 komentářů

sammy
Petro, jen tak dál! Snad se s tvojí pomocí Raul dostane do evropských deníků a zasmějí se další miliony čtenářů... a Jirka bude zase jednou "slavný". Takže, hurá do Štrasburku!
kyblovna
má někdo z Vás přehled o tom, jestli mají ve Štrasburgu smysl pro humor?
panna
že vrána k vráně sedá, rovný rovnou si hledá. Teda, ten Jirka s Petrou, to je uhozený pár! jeden druhého trumfují v debilních prohlášeních!
obivan
Sem napište váš vzkaz!Pokud se takto mladá dáma chová, je to většinou proto, že závidí. Má nejspíš nedostatek sexu, a leze jí to na mozek. Se sexy mozkem asi žádný sex není, léta běží, Strakova vila
je v nedohlednu a ten její sexy mozek se zase vrátí do starých kolejí, knedlo, vepřo, zelo a v bačkorách před televizi. Hrozná vyhlídka pro mladou holku. Ale jak se říká: Jak si usteleš, tak si lehneš.
Přestaňte s Jirkou otravovat a začněte konečně vytvářet nějaké hodnoty.
sagitt62
Bože,dočehos to duši dal?!? Jsem zvědav,kolik úsilí bude stát soudce ve Štrasburku zachování vážné tváře...
tomasino78
Tato pani mne neprestava prekvapovat ))) co slovo, to perla ... ale je fakt, ze k Jirikovi se hodi a jsou spolu dokonale nedokonaly par ... jsem zvedav, co na jeji zalobu reknou ve Strasburku ... nechci se pani nejak dotknout, ale myslim, ze to dopadne stejnym vysledkem, jako u ceskych soudu. Mimochodem jeji tvrzeni ktere uvedla je velmi lehce zalovatelne a divil bych se soucasnym politickam, kdyby sveho prava nevyuzili a neukazali pani Petre, jak a s cim se daji vyhrat soudy
cernysvetlo
No, tak to se těším na Petřinu knihu. Jestli bude tvořit podobným stylem, tak se Jyrka nedostane ani do obecního zastupitelstva, protože bude tahle famílie celému národu jen k smíchu. I když jsou už teď spíš k pláči. Apropos, není její tvrzení o funkcionářkách sněmovny na žalobu?
e.44
Ani ne tak na žalobu, jako spíš k smíchu. Vždyť tam kde je, se sama dostala přes zničení manželství a přes postel.A celá její "kariéra" po boku Paroubka je ukázkou toho, co taková prodejná hamižná zlatokopka je pro prachy a prestiž schopná udělat a čemu se zaprodat. Doufám že ve Štrasburku s ní pěkně zametou.
tomasino78
Naprosty souhlas - dobre napsano.
scarefish
že blbost opravdu nenadnáší. Pokud by tomu tak bylo, měli bychom od PP už dávno pokoj, páč by skončila ve stratosféře matičky Země.