Archív

Prohra Karla Schwarzenberga nebyla o nelhaní, ale o amatérské kampani

4 komentářů

anna585
28. ledna 2013 • 10:00
Jak už jsem tady někde psala, ani jeden z těchto dvou starých paviánů nebyl můj favorit. V prvním kole jsem je nevolila a na druhé jsem se nechystala jít hlasovat.

Masivní mediální masáž bakalonovin a bakalonovinářů mě ale přesvědčila o tom, že jsem volit šla. Volila jsem Zemana. Navíc jsem chudá, blbá a skoro z vesnice, tak mi ani nic jiného podle našich analytiků, politologů, novinářů, kulturní fronty, bakalonovinářů nezbývalo

Kníže si to podělal sám, protože je buď senilní a nebo není diplomat. S Benešem a benešovými dekrety si naběh sám. A chvílemi se mi při tv debatách zdálo, tak jako torinese, že Schwarzenberg vůbec neví, na co se Moravec ptá, tak asi to první připadá více v úvahu.

Nelíbí se mi ani Zeman ani Schwarzeberg jako president. Schwarzenberg sedí v současné vládě, je místropředseda vlády a předseda TOP09, takže se na současném marasmu sakra podílí! A to mě také na knížeti hodně vadilo, že se od všeho, co odhlasoval a schválil ve vládě či parlamentu odstřihl a dělal ze sebe "mimozemšťana", který se na ničem nepodílel a teď křišťálově čistý přiletěl kandidovat na presidenta. To bylo od něj velké pokrytectví.
anna585
28. ledna 2013 • 10:17
Ještě dodávám, Schwarzenberg při posledním presidentském duelu na ČT předvedl, že není žádný gentleman a noblesní osoba ..... nechutně se pustil do válečného veterána Vranského. Takže i tu jeho propagovanou noblesu považuji za nepravdivou a nejen v tomto směru je potom Schwarzenberg obyčejná atrapa.
torinese
27. ledna 2013 • 18:36
Špinavou práci přece odvedli Bakalovi hoši a další "spřátelená" média.
Knížepán nebyl schopen racionální argumentace, protože je evidentně senilní, jeho "neútočnost" tedy spíš pramenila z toho, že byl stěží schopen vůbec pobrat, nač se ho Moravec ptá.
Chvílemi vypadal jako v komatu. Jeho naprostý nedostatek soudnosti, mediální hysterie, pitomí herci a hérečky mu tím vlezlým otravováním lidí po e-mailech apod.(Vetchý a spol.) pomohli do hrobu.
Zemana z toho neviňte. Kdyby nevyužil toho, že si jeho jasnost naběhla sama na vidle, byl by pěkný trouba.
placirkabodlo
27. ledna 2013 • 11:41
a lharem jako prase, zemanem nebo klausem, hajkem, jaklem.....se neda diskutovat, nebo nejak rozumne souperit, to se muze jedine zariznout, nebo pustit do chlivku s jejich volici a udelat jim tam ty hranice, o kterych sni. ne multikulti je nebezpecno, ale tupost mluvicich ovci, volu a pod. tos pa adyje celisti 5