Komentáře

Zpět na článek

10 věcí, které byste měli vědět, než půjdete volit prezidenta

1 komentářů

pooch.ledog
0
8. ledna 2013 • 10:50
ze se volbou prezidenta nic nezmeni. Akorat to bude dalsi hrebik do rakve idealu tech, kteri si kdysi naivne mysleli ze skoncila doba nepotismu a protezovani, vlady komancu a sedivych aparatciku, prestarlych zatvrdlych dedku coby statniku apod. V tomhle smeru se nedivim, ze jsou lidi zhnuseni a frustrovani. Jednu nechutnou hamiznou garnituru nahradila jina a s tim jsme vazne nepocitali. Byli jsme neskutecne naivni...ale nelituji toho. Porad jeste nechapu proc by svet nemohl byt lepsi. Vymluvy typu lidi jsou *** apod. neberu. Jasne ze vim, co jsou lidi zac, ale taky vim, ze maji v sobe potencial byt lepsimi. Ale proc by byli, kdyz odevsad slysi, ze je normalni byt prase?

Ze se jednou do politiky vrati i Zeman je docela sok. Takze ted jsou stari kamosi zase na scene. V 89. to byla hlavne tahle jmena co si nakonec rozdelila moc. Havel, Klaus, Zeman. Ted doslo konecne i na tohohle arogantniho dedka. Opravdu me nikdy nenapadlo, ze v roce 2013 bude tahle stara garda jeste u moci. Ti uz meli byt davno v duchodu a na jejich mistech lidi mladsi a cestnejsi, kteri nemaji nic spolecneho s byvalym rezimem, prosli si i svetem diky praci svych rukou a mozku, bez tlacenek a penez VIP rodicu, kteri skutecne neco umi a vi. Ze je jich tak zoufaly nedostatek a do politiky se nehrnou je tragedie. Za to se da podekovat taky zastaralym egoistickym raptorum jako je Klaus, kteri by tuhle konkurenci mezi sebe nikdy nepustili. Podobne jako zombie typu Gott, Janecek a David nedovoli aby nove talenty dostaly sanci na trhu s muzikou. Vazne jsme jako narod totalne zastydli a zakysli, nedivim se, ze zase panuje ta ponura skepticka nalada. To staci projit letistem a uz to clovek citi...
At bude na Hrade sedet kdokoliv, bude to jen dalsi pitoma fraska a narod bude to same. Ne nadarmo se prece rika ze jaky pan, takovy kram.