Komentáře

Zpět na článek

Umírněný muslim je stejný protimluv jako umírněný nacista, tvrdí expremiér Zeman

42 komentářů

johnnyman
0
8. srpna 2011 • 19:09
Nechápu, jak někdo může vůbec vymyslet"umírněný muslim", co to znamena? Už jenom přídomek bez srovnání s nacistou, znamená, že se na muslimy díváme skrze prsty a hned automaticky, je musíme roztřídit, abychom je mohli onálepkovat, a měli pocit, že máme viníka pod dohledem. Jenže, nikoho už nenapadá, že chyba může být také na naší straně! Necháváme si vymlívat mozky zmedializovanými událostmi. Je přece jasné, že se v médiích neukáže obyčejný "nevýrazný" den a s "obyčejnými" lidmi, ale lidé kteří, jsou na sebe schopni navléci bombu, přičemž organizace, které můžeme přiřadit k islámskému fundamentalismu je mnohem méně.
hocico
0
8. srpna 2011 • 15:20
meli peknou honicku aby vyhnali Turka z Evropy a my si je sem ted tahame sami
whiteboard
0
8. srpna 2011 • 12:07
Musím souhlasit s panem Zemanem. Dovede si někdo z vás představit,jak vycestuje do silně muslimské země a začnete tam šířit křesťanství,nebo jakékoli jiné náboženství??? Stavět jim tam kláštery,kostely apod.? Myslím,že by měl pramalou šanci na delší přežití. Nemám problém v tom aby tu ti lidé žili a pracovali pokud budou respektovat zákony a pravidla dané země ve které chtějí žít. Mám problém s tím aby nám tu stavěli mešity a nutili nám jejich zažité standarty. Pokud se jim to nezdá a nechtějí respektovat většinu,tak bych je nechal vystěhovat.Bohužel se každý ohání tím že je humanista,ale mám takový divný pocit aby jsme na ten humanismus jednou nedojeli. Respektovat bychom se měli navzájem,ale my jsme pro ně nepřítel číslo jedna,protože nectíme jejich hodnoty,které jsou zneužity proti všem nevěřícím,nebo vyznavačům jiné víry.
sendyman
0
8. srpna 2011 • 22:58
Ale tak nějaký jejich zasraný, nebo jak Vy říkáte "zažitý" prápory by mi tady vadily ze všeho nejmíň.
demontormen
0
8. srpna 2011 • 11:03
Vypadá to, že se bude opakovat historie. Až "přijde ňákej debil, začne je (lidi) burcovat", tak bude pozdě. Integrace muslimů selhala, v Evropě vznikly ghetta kde platí muslimské zákony, oni se sem nastěhovali s výhledem, že si zde vytvoří "zemi zaslíbenou". Jeden debil (M. Kaddáfí) řekl, že muslimové nevyhrají svatou válku mečem, ale dělohou. Při současném stavu bude evropa do maximálně sta let převážně muslimská. Muslimská invaze probíhá v současnosti v Africe. Války a genocidy zde mají na svědomí převážně muslimské sekty. Západ jen sleduje, jak se Afrika, dříve plná různých náboženství a kultur, Afrika, kterou vcelku "pozitivně" ovlivnilo křesťanské náboženství, mění na muslimský kontinent. Ptám se, přínáší jim snad tato víra zásadní pokrok a blahobyti? Ne, vidíme jen hladomory a vyvražďování nemuslimského obyvatelstva. Islám se šíří jako epidemie. Původní záměr tohoto náboženství ale není vraždit, ale naučit lidi žít, naučit je starat se o své bližní. Jen těch pár "***" z toho udělalo koncept řízení státu, kdy se do náboženství dokonale zapracoval totalitní systém.

Toto se budou snažit prosadit i v Evropě, až se najde ten správný "debil".
demontormen
0
8. srpna 2011 • 11:05
takže považuji za správné o tom informovat a názor pana Zemana mi nepřipadá nijak extrémní. Extrémní je islám.
gloster
0
8. srpna 2011 • 16:03
Je treba to brat s rezervou jednou jsou to krestani ktery tlucou svet pak muslimove. Mezitim nejaci nackove atd. Moc tomu nerozumim ale budhisti jeste zadnou nabozensky motivovanou valku nemeli. Ani nepokoje. to je zajimave ze.
johnnyman
0
8. srpna 2011 • 19:50
Ehm ehm, kde jste prosím vzal, že křesťanství působilo "spíše pozitivně"? Kam jste zašantročil boj o zdroje, které jsou hlavně poptávané u nás v Evropě a Sev. Americe, a moc? Víte třeba něco o moderní historické pepspektivě třeba Somálska? Nebo celkově něco o obchodních trasách ze Severní Afriky a Blízkého východu do Indie? Kde se obchodovalo víceméně dobrovolně na obou stranách a až s příchodem evropanů došlo k větším konfliktům?
johnnyman
0
8. srpna 2011 • 19:53
K tomu, nejvíce muslimů dneš žije v Jižní a Jihovýchodní Asii. K tomu snad už nemusím nic dodávat.
zemekf
0
7. srpna 2011 • 15:30
A´t si musulmani musulmanujů v musulmansku. Tady je bezvěrecká Evropa /resp. Česko/.