DISKUSE

Jaký je filmový Kajínek? K nepřežití

RECENZE: Je spousta grázlů, kteří nám mohou být z různých důvodů sympatičtí. Často za to může jejich mediální obraz a ještě častěji filmové zpracování jejich příběhu. Johnny Dillinger, Billy The Kid, Bonnie a Clyde, ale třeba i Robin Hood...

Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund! Registrace
Zavazuji se dodržovat pravidla diskuse
Hlavně, že to někdo zase zaplatil

Je neuvěřitelné, že se stále najde tolik peněz na tolik zbytečných filmů. A to i v krizi! Není to celé nějaké divné?

pepaukulele
30. 07. 2010 11:29
Reagovat
francouzský film Dva muži ve městě

ukazuje, kam horlivý policajt může lumpa dohnat až k jeho vraždě. Kam komunističtí policajti dohnali Kájínka víme, ale je zakázáno vědět skutečnou pravdu. Snad bude obnoven Kájínkův proces kde pravda vyplave napovrch, a estébáčtí lumpové budou potrestáni také, a s nimi i ti, kteří celou kauzu zmanipulovali!

panna
30. 07. 2010 07:15
Reagovat
filmový Kajínek

Proboha proč? Až napíše vězeňskou kuchařku taky jí mít nemusím.Česká kinematografie na tom jistě není tak zle jak nám často prezentuje,když investuje do filmu o Kájínkovi.

okeva
29. 07. 2010 16:32
Reagovat
Re: filmový Kajínek

Také si to myslím. Peníze vydané na film měli raději věnovat na soudy, které by kauzu Kájínek pravdivě objasnili. Ale to asi není pro předlistopadové policejní komando přijatelné!

panna
30. 07. 2010 07:20
Reagovat
Re: Re: filmový Kajínek

...kauzu objasnily...ypsilon...soudy by objasnily...

pepaukulele
30. 07. 2010 11:31
Reagovat
Re: Re: filmový Kajínek

Peníze na objasnění? Haha. Tvůrci chtějí pomoci sobě, Kájínek je to poslední, co je zajímá. A asi i proto je ten film tak slaboučký, jak nám líčí recenze.

2592
30. 07. 2010 08:23
Reagovat

Články a sekce označené symbolem zámek jsou součástí placené zóny. Pro přístup je nutná vaše registrace a platba dle zvolené varianty předplatného. Články a další prémiový obsah pak budete mít k dispozici po dobu odpovídající délce vámi zvoleného předplatného.

Zapomněl jsem heslo

Placená zóna

Placená zóna nabízí přístup k exkluzívnímu obsahu časopisu Reflex, zejména pak aktuální vydání Reflexu, které je na webu přístupné ihned v den vydání tištěného Reflexu.

Zabil jsem Heydricha

Rotmistr JAN KUBIŠ do svého válečného deníku napíše poslední řádky: „Dnes nejsem si jist dnem, neb je na mně požadován zvláštní úkol. Úkol...

celý článek »

Svoboda dobývá ODS ...

Volební sněm pražské ODS konaný v Top Hotelu ukončil takzvaný pražský puč, tedy výměnu magistrátní koalice: šéfem pražské ODS se zde stal...

celý článek »

Palach je můj osud

Mezi nominovanými na Oscary není letos žádný Čech. A mohl být. Polská režisérka AGNIESZKA HOLLANDOVÁ (63) u nás kdysi požádala o občanství....

celý článek »

Aktuální číslo