DISKUSE

Kajínek, Pitr, Grebeníček: Kostlivci všude kolem nás

Za prvé: Kajínek prý nevraždil. Vyplývá to z jakýchsi policejních odposlechů a jeho případ se tak možná znovu otevře. Ať tak, či onak, premiéru filmu o sobě určitě nestihne.

Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund! Registrace
Zavazuji se dodržovat pravidla diskuse
podle mne mají tyto čtyři zprávy

společné jedno. Všichni, včetně celého národa, jsou pozůstatkem zvráceného komunistického režimu, kdy teror, lež a pokrytectví vítězilo nad pravdou a láskou!

panna
30. 07. 2010 07:34
Reagovat
no jo

Obzvlášť pikantní je ten Zieleniec v tričku VeVerek. John a jeho parta si malinko nevidí do huby a boj proti dinosaurům tudíž odsouvají na pozdější dobu. Až se to bude víc hodit........
Docela by mne zajímalo, jestli se najde odvaha (kdekoliv) opravdu do starého Kajínkova případu zašťourat a eventuelně šlápnout na kuří očka alespoň některým zainteresovaným grázlům. Třeba policajtům, kteří jsou v kauze "prý" namočeni.
To, že Kovářová podala stížnost, nemusí nutně znamenat, že Pitr je lilie. Něco na něj možná navlíkli, ale určitě má na palici másla dost. A Kovářové moc nevěřím, už jen proto, že se ani nedokázala zbavit Katara Němce.

watabi
29. 07. 2010 19:59
Reagovat
Re: no jo

Zieleniec je typický vyžírka. Kolik stran už tento Polák vystřídal! Na už tak nečitelnou stranu VV vrhá tento patron velice špatný stín.

panna
30. 07. 2010 08:02
Reagovat
To jsou otazníky!

Otazníku je už tolik ,že nemám důvěru už k ničemu.Všicchni jenom vedou hřeči, které nic neřeší!

valachia
29. 07. 2010 12:31
Reagovat

Články a sekce označené symbolem zámek jsou součástí placené zóny. Pro přístup je nutná vaše registrace a platba dle zvolené varianty předplatného. Články a další prémiový obsah pak budete mít k dispozici po dobu odpovídající délce vámi zvoleného předplatného.

Zapomněl jsem heslo

Placená zóna

Placená zóna nabízí přístup k exkluzívnímu obsahu časopisu Reflex, zejména pak aktuální vydání Reflexu, které je na webu přístupné ihned v den vydání tištěného Reflexu.

Zabil jsem Heydricha

Rotmistr JAN KUBIŠ do svého válečného deníku napíše poslední řádky: „Dnes nejsem si jist dnem, neb je na mně požadován zvláštní úkol. Úkol...

celý článek »

Svoboda dobývá ODS ...

Volební sněm pražské ODS konaný v Top Hotelu ukončil takzvaný pražský puč, tedy výměnu magistrátní koalice: šéfem pražské ODS se zde stal...

celý článek »

Palach je můj osud

Mezi nominovanými na Oscary není letos žádný Čech. A mohl být. Polská režisérka AGNIESZKA HOLLANDOVÁ (63) u nás kdysi požádala o občanství....

celý článek »

Aktuální číslo