DISKUSE

Natalia Sadness: Český internet má svou královnu

„Chci něco víc! Toužím po tom, aby vás můj blog nasytil pokaždé, kdy na něj vstoupíte. Každému po chuti nepřijdu, ale záchvatu paniky se ode mě nedočkáte.“

Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund! Registrace
Zavazuji se dodržovat pravidla diskuse
FELACI TO PŘÍMO EVOKUJE !

tady se někdo zbláznil a já to nejsem...
Především autor článku a fotograf to dorazil !

chlebasmaslem
29. 08. 2010 18:51
Reagovat
To jsem vážně zvědav ...

co (a zda vůbec) chtěl Reflex prezentací té cácorky říci. Ona má s ohledem na věk svaté právo být sebou užaslá, chcete-li, pitomá. Ale proč tu prázdnou tvářinku Reflex servíruje mně? Mimochodem - také vás při pohledu na ni napadá cosi o felaci?

panbixby
29. 08. 2010 12:14
Reagovat
Pár otázek k zamyšlení

Překvapuje mě, že Jiří X. se svým vzděláním se v onom článku nepozastavuje nad jistými otázkami, které zde vyvstávají.
Řeknu je tedy za něj a zkusím na ně odpovědět. Vy si však zkuste odpovědět sami.

Otázky:

1)Co lidi vede k tomu, aby se takto prezentovali videy nebo psali na Facebooku i o tom, kolik metrů potřebují na jedno číslo?

2)Nesouvisí spolu nějak, že všeobecné vzdělání mládeže dosti upadá a že na Facebooku mrhají hodiny a hodiny času?

3)Nevyrůstá na Facebooku generace lidí, kteří nebudou schopni běžného mezilidského kontaktu, jestliže na něm dnes mohou na dálku a bez emocí řešit vlastně cokoliv? Zůstanou v dalších generacích takové věci jako je upřímnost, otevřenost, čest a další, kterých je už dnes poskrovnu?

Odpovědi:

1)Nabízí se nám to, že v reálném životě nemají, jak zaujmout. Chybí jim šarm, inteligence, sebeúcta a ego, které by jim říkalo, že se nemusí zviditelňovat.

2)Není to dávno, co jsem skončil gymnázium a musím říct, že žáci, kteří po nás přišli byli rok od roku hloupější. Nicméně, ani na VŠ to není o moc lepší. Podíváme-li se, jakým stylem na Facebooku dotyční píší, pak se ani nemůžeme divit, že se dnes se slušnou češtinou téměř nesetkáme. Nejen, že zmizela dakritika a z naší ucelé a logické řeči se stává jakési "pásmo", ale také mizí zcela základní a tudíž zásadní mluvnické poučky.

3)Na to raději ani nemyslím.

kriklan49
25. 08. 2010 22:37
Reagovat
Darek Šmíd

Je poeta.
Ať je sám králem Sedness, když to ostatním tak doporučuje, ne?
Poddanými můžou být jeho přátelé, kteří s ním sdílejí nadšení pro pannu královnu, což samo od sebe se vylučuje

logicky
23. 08. 2010 16:41
Reagovat
Natalia Sadness-Smutek

je sice opravdu žalostné, ale lépe by jí sedlo spíš Madness - šílenství,
jinak to nebude,
jinak to nevidím...

chlebasmaslem
23. 08. 2010 13:55
Reagovat
No,nevím, ...

Jestli si v redakci vážně myslíte, že mne to děcko jako čtenáře - předplatitele zaujme, tak je někde chyba.

panbixby
22. 08. 2010 13:26
Reagovat
Proč?

Nechápu celý počin časopisu Reflex. To už nemáte o čem psát? Slečna zřejmě trpí nějakou vadou řeči a upřímně lituji její rodiče.

kaya-h
21. 08. 2010 09:30
Reagovat
Krale uz mame

http://www.youtube.com/watch?v=VvHCOJhA5T8&feature=player_embedded

sevenjetc
16. 08. 2010 18:18
Reagovat
Proč, proboha?

Poslední Reflex stál za houby - nicneříkající článek o téhle blonďaté pipině s výrazným inteligenčním deficitem patří spíš na stránky Brava nebo něčeho podobně pokleslého. Nechápu, proč bych měla číst o holce jejímž jediným zájmem je sehnat správně růžový lak na nehty... Autora bych ráda ujistila, že zdaleka ne všechny patnáctileté slečny jsou takhle "vymaštěné". Mám jednu doma a něco o tom vím, tak, prosím, příště nepaušalizovat.

torinese
14. 08. 2010 17:05
Reagovat
Re: Proč, proboha?

Máte recht! Tyhle kraviny mě taky už unavujou...že je slečna z Blbounova je jasný, ale dávat blbům ještě prostor v takovým časáku jak je Reflex mi přijde uhozený. Když je někdo blbej, tak ať, ale dělat jim ještě reklamu?!To fakt nééééééé !!!!

tomasson4462
19. 08. 2010 17:40
Reagovat

Články a sekce označené symbolem zámek jsou součástí placené zóny. Pro přístup je nutná vaše registrace a platba dle zvolené varianty předplatného. Články a další prémiový obsah pak budete mít k dispozici po dobu odpovídající délce vámi zvoleného předplatného.

Zapomněl jsem heslo

Placená zóna

Placená zóna nabízí přístup k exkluzívnímu obsahu časopisu Reflex, zejména pak aktuální vydání Reflexu, které je na webu přístupné ihned v den vydání tištěného Reflexu.

Zabil jsem Heydricha

Rotmistr JAN KUBIŠ do svého válečného deníku napíše poslední řádky: „Dnes nejsem si jist dnem, neb je na mně požadován zvláštní úkol. Úkol...

celý článek »

Svoboda dobývá ODS ...

Volební sněm pražské ODS konaný v Top Hotelu ukončil takzvaný pražský puč, tedy výměnu magistrátní koalice: šéfem pražské ODS se zde stal...

celý článek »

Palach je můj osud

Mezi nominovanými na Oscary není letos žádný Čech. A mohl být. Polská režisérka AGNIESZKA HOLLANDOVÁ (63) u nás kdysi požádala o občanství....

celý článek »

Aktuální číslo