DISKUSE

Requiem za Radiožurnál

Český rozhlas se rozhodl lehce poupravit hudební dramaturgii. V praxi to znamená, že ABBU či Olympic uslyšíme na Radiožurnálu už jen jednou za pět hodin a místo Kryštofa nás bude dojímat Marek Ztracený. Něco se děje… Nebo ne?

Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund! Registrace
Zavazuji se dodržovat pravidla diskuse
Úplně ujetý

Celý ten veřejnoprávní systém. Lepší by bylo, zrušit, hlavně českou týví

pepaukulele
19. 06. 2010 21:30
Reagovat
...člověk si nevybere...

Tuto hudební " dramaturgii " uplatňují bohužel všichni,takže nejjistější je vlastní bohatá zásoba.Zpravodajství
výborné,hudební složka 5-.Řekl bych,že skupina na které jsou tyto hity cíleny stejně poslouchá Blaník.
Tohle může denně poslouchat jen totální sklerotik.

simr
18. 06. 2010 20:48
Reagovat
Mluvené slovo na úrovni

Zoufale jsem hudební redakci prosil o zlepšení.Asi dvakrát nebo třikrát.Odpověděli mi,že to,co hrají je průzkum společnosti.Nepomohl mi argument,že písniček a dobrých jsou milióny.

sponzor
18. 06. 2010 16:53
Reagovat
Radožurnál

Pokud jsou pořady dlouhé tak se to ještě dá , ale pokud jsou kratší nestíhám přelaďovat.nešla by vymyslet funkce ,něco jako RDS, že by se při spuštění muziky na radiožurnálu rádio samo přeladilo?

bluesfan
18. 06. 2010 15:08
Reagovat
RAdiožurnál

Mluvené slovo dobré,ale jak začnou hrát přeladím...Škoda,že stanic kde se mluví je tak málo.

kengura
18. 06. 2010 14:40
Reagovat
ČR3

Poslouchejte Vltavu a máte po problému. Tam se hrají od jednoho interpreta maximálně 1-2 skladby za den, a žádná skladba se neopakuje vícekrát, než jednou do týdne. Tomu já říkám diversifikovaný program.

oldboy
18. 06. 2010 13:17
Reagovat
Velmi malý pokrok

Podpořte aktivitu RadioShit (Facebook ) - třeba pak nastaví počítač i na 8 hodin! To by bylo úžasné!

radioshit
18. 06. 2010 12:11
Reagovat
nimrat se v programu

jednoho rádia, v době, kdy jich je na trhu takové množství, považuji za hnidopišství! Vždyť přeladit jinam je tak snadné.....

panna
18. 06. 2010 11:22
Reagovat
Re: nimrat se v programu

Jenže většina posluchačů asi neposlouchá Radiožurnál kvůli hudbě... A když je hudba na stanici, která staví na mluveném slovu, tak hrozná, že se kvůli ní ladí něco jinýho, pak je asi něco špatně...

handuleee
18. 06. 2010 11:35
Reagovat

Články a sekce označené symbolem zámek jsou součástí placené zóny. Pro přístup je nutná vaše registrace a platba dle zvolené varianty předplatného. Články a další prémiový obsah pak budete mít k dispozici po dobu odpovídající délce vámi zvoleného předplatného.

Zapomněl jsem heslo

Placená zóna

Placená zóna nabízí přístup k exkluzívnímu obsahu časopisu Reflex, zejména pak aktuální vydání Reflexu, které je na webu přístupné ihned v den vydání tištěného Reflexu.

Zabil jsem Heydricha

Rotmistr JAN KUBIŠ do svého válečného deníku napíše poslední řádky: „Dnes nejsem si jist dnem, neb je na mně požadován zvláštní úkol. Úkol...

celý článek »

Svoboda dobývá ODS ...

Volební sněm pražské ODS konaný v Top Hotelu ukončil takzvaný pražský puč, tedy výměnu magistrátní koalice: šéfem pražské ODS se zde stal...

celý článek »

Palach je můj osud

Mezi nominovanými na Oscary není letos žádný Čech. A mohl být. Polská režisérka AGNIESZKA HOLLANDOVÁ (63) u nás kdysi požádala o občanství....

celý článek »

Aktuální číslo