Václav Klaus mladší si vzal Lucii Hřebačkovou

Václav Klaus mladší si vzal Lucii Hřebačkovou Zdroj: archiv Pavlíny Hřebačkové

Václav Klaus ml. a Lucie si řekli své ano.
Václav a Lucie Klausovi.
Václav Klaus mladší s dcerou.
Václav a Lucie Klausovi.
4
Fotogalerie

Václav Klaus ml. podal po pěti letech manželství žádost o rozvod

Ve sněmovních volbách zažil Václav Klaus mladší (48, ODS) velký úspěch, jen pár dní poté však vychází najevo smutná skutečnost. Politikova druhá rodina se totiž rozpadá! Klaus mladší požádal o rozvod s manželkou Lucií (32), se kterou má čtyřletou dceru. A zdá se, že se nerozcházejí zrovna v dobrém... Informaci přinesl deník Blesk, kterému poskytl politik exkluzivní rozhovor. 

V nedávných volbách do Poslanecké sněmovny dostal přes 22 tisíc preferenčních hlasů, což ho řadí mezi nejúspěšnější politiky. Dostal jich dokonce více, než předseda strany Petr Fiala (53, ODS). Kariérně tedy zažívá syn exprezidenta velký úspěch... Radovat se z něj ale bohužel příliš nemůže. Jak vyšlo najevo, tíží ho závažné rodinné problémy!

Manželství Václava Klause mladšího je totiž v troskách. Problémy jsou natolik vážné, že politik podal žádost o rozvod. Nevylučuje přitom, že všechno neproběhne úplně hladce... V takovém případě se prý rodiny nenávratně rozdělí. V rozhovoru pro Blesk přiznal, že jejich vztah po takřka pětiletém manželství definitivně skončil 12. června. 

Více informací si přečtětě zde >>>