Dívka se ve snaze odstranit exkrement zasekla v okně.

Dívka se ve snaze odstranit exkrement zasekla v okně. Zdroj: Repro BBS News

Nejhorší rande v dějinách lidstva? Žena se zasekla v okně při snaze odstranit exkrement

Učiněnou katastrofou skončila schůzka amatérské gymnastky a studenta práv z Bristolu Liama Smithe. Pár, který se seznámil přes aplikaci Tinder, se po příjemné večeři vydal k Smithovi domů. Zatímco dívka zamířila na toaletu, Liam otevřel lahev vína a přichystal film. Návratu nové známosti se už ale nedočkal.

Jak informuje web BBC, dívka ucpala záchodovou mísu a na místě zpanikařila. Ve snaze zachránit romantickou noc se rozhodla vyhodit daný exkrement ven z domu. Jenže ten nedopadl do zahrady, nýbrž mezi dvě okna. Ta nešla otevřít, a tak se mladá Angličanka v zoufalství vrhla hlavou napřed mezi ně. A tam se také zasekla.

Liam Smith se poté, co dívku našel, rozhodl pro jistotu zavolat hasiče. Ti mladou ženu obratem vyprostili, ale poškodili při tom jedno z oken. Student práv škodu vyčíslil na v přepočtu 8 500 korun. To bylo na Smithe příliš, a proto se (nepříliš gentlemansky) rozhodl založit crowdfundingovou kampaň, v níž celý příběh dopodrobna vylíčil.

Během necelého dne se Liamovi podařilo vybrat více než desetinásobek původní částky. Smith v rozhovoru pro BBC přiznal, že se s dívkou dohodli na rozdělení přebytku mezi charitativní organizace. Zároveň dodal, že poněkud bizarní schůzka ho nijak neodradila.

„Kdo ví, co budoucnost přinese. To nejtěžší už máme určitě za sebou,“ uvedl pro BBC.