Prsten byl zarostlý na zahradě v mrkvi

Prsten byl zarostlý na zahradě v mrkvi Zdroj: twitter

Žena našla ztracený snubní prsten. Byl zarostlý v mrkvi

Žena, která již před několika lety rezignovala na další marné pokusy o hledání svého snubního prstýnku, se dočkala již nečekaného zázraku. Po třinácti letech totiž prsten našla, a to na velmi kuriózním místě. Šperk byl zarostlý na zahradě v mrkvi.

O neobvyklém nálezu, který byl učiněn po velmi dlouhé době, informovala včera odpoledne kanadská média, následně pak britský deník Daily Telegraph, poté zprávu otiskla téměř všechna světová média.

Zpráva zaujala dvěma faktory: první z nich je, že se prsten našel po velmi dlouhé době. Druhým pak je existence kuriózního snímku, který žena lokáním novinám v kanadské Albertě, kde se případ odehrál, poskytla. Na snímku je mrkev, která do ztraceného prstýnku vrostla. Mary Gramsová žije v kanadské Albertě v menším domku se zahradou, je jí 84 let. Na zahradě pěstuje ovoce a zeleninu a obstaráváním prací na zahradě jí často pomáhá početná rodina. Prstýnek našla její nevlastní dcera.

Gramsová uvedla, že si před lety dokonce nechala zhotovit nový šperk, který téměř přesně připomínal jejího ztraceného „miláška.“ Nově zhotovená náhrada však byla o něco menší než její cenný původní originál.