Fotografie

Fotografie Zdroj: internal

Tyto ženy zatancují Trumpovi na inauguraci. Některé celebrity se odmítají zúčastnit

Tým Donalda Trumpa zatím pořád nezveřejnil celý seznam, kdo z umělců vystoupí na jeho lednové inauguraci ve Washingtonu, která se uskuteční tradičně 20. ledna. Mnoha celebritám se zjevně nechce vedle Trumpa objevovat, protože ve vypjaté kampani podpořily Hillary Clintonovou.

Trump například jednal o vystoupení s nevidomým italským zpěvákem Andrea Bocellim. Ten ho podporuje. Jenže když se tato informace objevila na veřejnosti, Bocelli začal být napadán a urážen, zejména na sociálních sítích. Je proto otázkou, jak to s ním dopadne.

Jistotou naopak je, že na inauguraci se představí jeden z nejslavnějších pěveckých sborů světa, Mormonský chrámový sbor (The Mormon Tabernacle Choir) ze Salt Lake City. Založen byl už v roce 1847 a vydal pět zlatých a dvě platinové desky. Obrovský sbor o 360 lidech je složený z členů mormonské Církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů.

Dalším vystupujícím bude taneční skupina The Radio City Rockettes. Zde se jedná zase o ženy, jejich vánoční vystoupení jsou každoročním hitem ve Spojených státech. Celkem je za rok vidí na koncertech jen v USA dva miliony lidí. Soubor byl založen v roce 1925. Podívejte se na ženy, které Donaldu Trumpovi v lednu zatancují.