"Gladiator Dafné" stojí v tetování na ženiných prsou

"Gladiator Dafné" stojí v tetování na ženiných prsou Zdroj: Zbyněk Pecák

Potyčka v obchodní domě na Andělu skončila tragicky. Jedna žena druhou zabila.
Vražedkyně ubodala starší ženu přímo v obchodním centru
V obchodním centru na Andělu došlo k vraždě. Po potyčce dvou žen, zabila jedna druhou.
3
Fotogalerie

Promluvil syn zavražděné ženy na Smíchově: Maminka byla terčem zákeřného a zbabělého útoku zezadu

Třiatřicetileté ženě, která ve čtvrtek odpoledne ubodala nožem zákaznici obchodu na pražském Smíchově, hrozí až 18 let vězení. Jakákoliv výše trestu už však nikdy nevrátí matku dvěma synům, kterým vražedkyně během chvíle změnila celý život. 

"V první řadě bych chtěl uvést na pravou míru nepravdivé informace, které kolovaly v minulých dnech v médiích. Maminka byla terčem zákeřného a zbabělého útoku zezadu, kterému nemohla nijak zabránit, či ho ovlivnit. Jakákoliv informace o předchozí hádce či provokaci je tedy naprostou hloupostí, což bylo všem, kteří ji znali, okamžitě jasné, jelikož se jednalo o nejhodnějšího a nejlaskavějšího člověka, který žil pro svou rodinu a přátele a bez váhání by se rozdal i na vlastní úkor," píše syn zavražděné ženy v úvodu svého dopisu, který zveřejnil server tn.cz.  

Vražedkyně Karolína se před třemi lety rozhodla stát mužem. Do té doby pohledná tmavovláska se začala dramaticky měnit. Psychické problémy, které ji trápily již dříve se projevily v plné síle. Zároveň si změnila jméno. Začala si říkat Michelle.  

Osudného dne Karolína nejprve zašla do restaurace s rychlým občerstvením a koupila si cheeseburger. Následně vyrazila obchodu, kde v sekci domácích potřeb našla nůž. Tím dvakrát bodla do zad nicnetušící ženu, kterou nikdy předtím neviděla. Ta na následky poranění na místě zemřela. 


VŠE O SMÍCHOVSKÉ VRAŽEDKYNI ČTĚTE ZDE >>>