Účes podle Trumpa, krok druhý z deseti.

Účes podle Trumpa, krok druhý z deseti. Zdroj: YouTube

Týdenní dekomprese: Dominy budou řezat burziány z Wall Street 15 minut v kuse - a dalších 5 brutálních zpráv

Atavistická recenze na hru Far Cry: Primal změnila pohled na herní žurnalistiku, Donald Trump dostal nový účes, zlobiví hoši z Wall Street dostali na holou – a to pořád ještě není vše, k čemu tento týden došlo pod čarou ponoru hlavních zpráv.

Tak v první řadě se objevila první recenze na očekávanou počítačovou hru Far Cry: Primal. A těžko bude samotná hra natolik revoluční jako recenze na ni. Ta obeznámenost s tématem! Ty slovní obraty! Ta sofistikovaná bravura, s níž rozebral recenzent hruFar Cry: Primalna prvočinitele a vykreslil ji do toho nejakademičtějšího detailu! Posuďte sami v následujícím videoklipu. Autoři recenzí na herních webech Bonusweb.cz či Hrej.cz teď mají laťku nastavenou velmi, velmi vysoko.

A když už jsme u tvorby youtubera HowToBasic, neměli bychom vzhledem k americké předvolební mele minout ani návodný klip na to, jak si stříhat vlasy jako Donald Trump.

OK, mohli bychom se tu dívat na videa youtubera HowToBasic celý den, ale přece jen se ve světě tento týden udály ještě věci mnohem větší důležitosti. 

Například to, že pro burziány z Wall Street, kteří se pravidelně nechávají mlátit od profesionálních domin, teď funguje zvláštní nabídka nechat se seřezat se slevou. Moment, zpět – burziáni že se nechávají mlátit od domin? Ale zajisté; muži, kteří dominují světové ekonomice (byť podle skoro možná již oscarového snímku Sázka na nejistotu většinou netuší, co dělají) si podle všeho nechávají velmi rádi rozbít ciferník od sličné dámy v kozačkách.

Dominy z Wall Street pro ně teď připravily nabídku, která se jmenuje „Bernie Special“. Dominantní kampaň se obrací ke jménu prezidentského kandidáta Bernieho Sanderse; dominy z Wall Street jsou jeho nadšenými fanynkami - na rozdíl od hochů z Wall Street, jak naznačuje znění inzerátu:

"Pracuješ na Wall Street? Jsi kapitalistická svině, která vykořisťuje lidi pro svůj zisk? Měl bys být ty nebo tvůj šéf ve vězení za zničení ekonomiky? Pak si zasloužíš pořádný výprask! Řekni si o Bernie Special za 27 dolarů a my tě budeme řezat 15 minut v kuse.“

Jsme skupina domin, které věří v práva pracujících, zničení bílé nadvlády a rozsekání patriarchátu na malé kousky, jeden subík po druhém. 

Veškerý zisk jde na Sandersovu kampaň.

Když si to ale vezmete kolem a kolem, v konečném důsledku to pro hochy z Wall Street není žádný trest. Jediné, nad čím budou během svého trestu přemýšlet, bude evidentně: co bych moh z toho výprasku vytřískat?

Kompetetivnost přece i přes své tristní výsledky pořád ještě vládne světem. Mnohde se tento týden psalo v tomto smyslu i o 13. ročníku regionálního mistrovství USA Yoga Asana, což není nic jiného než kompetetivní jóga. Jak může být jóga kompetetivní? No, když už se dala ohnout do variant, ve kterých se jede jóga na výkon, tohle je jen další level. Čert vem vnitřní klid, splynutí s veškerenstvem a praktikování mentální a fyzické disciplíny, když v tom můžeš vyhrát medaili, ne? 

V Brooklynu se soutěže o nejlepšího jogína konají v boxerském ringu. To jen tak pro úplnost. „Tak určitě, ty první asány nám trochu pokulhávaly, ale chceme teď s klukama trochu zabrat v obraně a já myslim, že máme v těch meditacích na bránu pak šanci na pohár...“

Tak aspoň že roboti nás začínají mít tak akorát dost. Poté, co společnost Boston Dynamics představila světu videoklip, ve kterém šikanuje nejpokročilejší robotickou technologii Atlas hokejkou (na videu v 1:22)...

... se na internetu vzedmula vlna vášně, která vyplavila možné varianty toho, co přesně svým „testováním“ Boston Dynamics rozpoutali. Nezapomínejme, že od téhle společnosti si robotické stvůry vytrpěly už dost hnusných věcí (viz 0:28).

Naštěstí se v tomto týdnu napsalo i mnohé o tom, kam přesně před nadcházející vzpourou robotů prchnout. Jde o dvě konkrétní adresy: Tou první je Ulice Velkého třesku, která byla teď oficiálně uvedena do chodu v kalifornské Pasadeně. Otázkou zůstává, jestli bude v „Big Bang Theory Alley“ opravdu taková sranda jako ve druhém tipu na ulici, do které před robotickým povstáním prchnout. Ano, je to tak. Po mnoha a mnoha letech je podle serveru Dangerous Minds opět k prodeji dům na legendární adrese ve Fetchamu v Surrey, a to za pouhých 500 000 liber. Není důvod váhat. Právě teď může být vaše ta nejúžasnější adresa na planetě Zemi, která zní – 69 COCK LANE.

Nebo bychom tam mohli alespoň pár lidí přestěhovat, když už jsme s tím Trumpem začali.