Hookers for Hillary

Hookers for Hillary Zdroj: Facebook

Hookers for Hillary
Hookers for Hillary
Všeříkající logo Zaječího ranče...
Romantika nevadského ranče, totiž nevěstince.
Dennis Hof je kreativní podnikatel.
8
Fotogalerie

Šlapky pro Hillary: bordelpapá si dělá reklamu v rámci politických kampaní

Návštěvníkům nevadského nevěstince Moonlite Bunny Ranch se může stát, že místo délky jejich chlouby budou zaměstnankyně opěvovat zahraničněpolitické zkušenosti Hillary Clintonové. Možná z toho dotyčný nebude mít zrovna dobrý zážitek, ale v delším horizontu se to provozovateli vyplatí. S minimem nákladů. Do celonárodních i světových novin se dostane málokterý americký nevěstinec a také málokterá skupina angažovaných voličů. Ale stačilo přijít s průnikem obou množin a voilà, píše o nich Guardian, Politico, Spiegel i Reflex.

Velkoplošný plakát: pár desítek dolarů. Cesťák do Rena: pár galonů benzinu (v Nevadě pořád směšně levného) a burgerů na benzince: sto dolarů. Virální reklama: k nezaplacení. Některé věci si nekoupíte, protože jsou prostě zadarmo. Takhle jednoduše uvažuje Dennis Hof, který v Carson City provozuje údajně „světoznámý“ podnik.

A tak se jeho děvčata (Bunnies, Zajíčci) jezdí fotit s transparenty na politická shromáždění a dávají rozhovory novinářům. Aby se neřeklo, mají i politický program, spočívající na čtyřech pilířích. Vážných pilířích.

Za prvé zdravotnictví, tedy povinné pojištění, které po dlouholetých politických bojích dotáhl Barack Obama. „Zákon o dostupné zdravotní péči vůbec poprvé učinil pojištění dostupným pro 500 nezávislých dodavatelek služeb, které Dennis Hof zaměstnává. Jelikož se každý republikánský kandidát zřejmě bude snažit zákon odvolat, chtějí Zajíčci chránit kvalitní zdravotní pojištění, které momentálně využívají.“

Za druhé šlapky oceňují zkušenost Clintonové s vedením ministerstva zahraničí. „Zajíčci vědí, jaké to je, vyjednávat přes jazykovou bariéru. Bunny Ranch má klienty z celého světa a dívky velice respektují každou ženu, která dokáže jednat s mocnými muži z opresívních kultur a donutit je k dohodě.“ Vedle toho připomínají aféru, kdy američtí tajní agenti v Kolumbii udělali menší skandálek s tamními prostitutkami. Za Hillary by se to prý nestalo, protože prosazuje heslo „kupujte americké“.

Za třetí zase zdravotnictví, prostitutky si pochvalují různé lékařské či hygienické regulace a úřady, které republikáni odsuzují jako přílišnou byrokracii.

A za čtvrté ekonomika. Republikánské ideje by prý jenom „sebraly velké většině tvrdě pracujících klientů Zaječího ranče volné finance, díky kterým si užívají se svým oblíbeným Zajíčkem“.

Reportéři Guardianu se raději vyrazili přesvědčit, zda je to všechno jedna velká šéfova PR sranda, nebo to Zajíčci myslí upřímně.

„Jsem pro Hillary, protože chce zatočit s domácím násilím,“ říká externí dodavatelka služeb s poetickým jménem Entice Love, jinak šestadvacetiletá matka dvou dětí. „Byla jsem v dlouhém vztahu, chlap mě shodil ze schodů, monokly, zlomená žebra… Když se dívám, koho bych si vybrala za prezidenta, koukám, čím by mi kdo prospěl. Proto jsem předtím volila Obamu a teď jsem pro Hillary.“

Svoboda slova

Stejně stará Taylor Lee se o politiku aktivně zajímá. Shodne se s podporou zdravotního pojištění, v listopadu se těší na nevadské hlasování o legalizaci marihuany. „Kampaň Hookers for Hillary je tu velká. Myslím, že by byla skvělý kandidát, ale v primárkách budu volit Bernieho Sanderse,“ přiznala Guardianu. Takže aspoň šéf není takový ras a Zajíčci mají právo na svobodu projevu.

Hillary Clintonová má ale v kampani problém spíš s podporou jinačí dámy. „V pekle je zvláštní místo pro ženy, které si vzájemně nepomáhají,“ vyjádřila se její dávná přítelkyně a předchůdkyně na ministerstvu zahraničí Madeleine Albrightová. Hejtovala tím ženy, které volí, podobně jako Taylor z ranče, socialistu Sanderse. Na rozdíl od srandiček Zajíčků tenhle sexismus docela dost lidí naštval.