W.P.E.P. - Evropští Patrioti o.s.

W.P.E.P. - Evropští Patrioti o.s. Zdroj: Facebook

W.P.E.P. - Evropští Patrioti o.s.
W.P.E.P. - Evropští Patrioti o.s.
2
Fotogalerie

JXD: Náckové, nebo homosexuální fetišisté?

Čtenáři nás upozornili na existenci webu Evropských patriotů a jejich facebookovskou prezentaci. Vzhledem k tomu, že v redakci nemáme žádného sexuologa, ujal jsem se causy já, byť pouhý psycholog. Ale v tomto pádě je stav věcí tak jasný, že i mé neklinické vzdělání stačí...

W.P.E.P. - Evropští Patrioti o.s. - je sdružení, které se na webu vybudovaném na jednom z českých freehostingů rázně konstatuje: „Děkujeme Vám, že jste zavítali na naše stránky a berte na vědomí, že fungujeme v souladu s Českým právním řádem a s Českými zákony, zatím jako Občanské Sdružení do kterého i Vy můžete vstoupit, pakliže k Systému a to ne jen k němu, cítíte i Vy ODPOR.“

To mne zaujalo, tak jsem začal studovat jejich facebookovský profil. Jmenuje se „Oficiální stránka Klubu vojenské historie při W.P.E.P.“, má adresu facebook.com/kvhwpep a dočteme se na ní: „Tyto fotky, v žádném případě nepodporují nacizmus, fašismus, rasismus, komunismus a jiné pochybné ideologie! Jejich účelem je pouze oboustranný náhled do válečné historie. Fotky jsou pořízené pouze a jen tak, jak by z historického hlediska mohly skutečně být, či nebýt pořízené. Děkujeme všem za pochopení a nehledejte v tom žádné jiné pohnutky a nemusíte nás označovat za to co nám je cizí. Pro závistivce - Zameťte si všichni před svým prahem dřív, než začnete někoho pomlouvat.“

Pod tímto textem jsou k vidění desítky fotografií hrdě se tvářících mužů v uniformách nacistické německé armády, s odznaky SS a s hákovými kříži. Náckové, chtělo by se zvolat. Ale - oni přece tvrdí, že náckové nejsou! Tak proč si takto hrají?

Sexuologie zná deviaci - odchylku, která se vyskytuje v heterosexuální i homosexuální podobě - kdy je pohlavní pud vázán na nějaký fetiš. Třeba dámské lodičky. Anebo na vojenské uniformičky.

Prostudoval jsem stránku klubu, ale nenašel na nich jedinou fotku ženy v mundůru. Takto vymustrovaní s SS odznaky se na stráce klubu objevují jenom muži. Žena ani jediná. A ti muži o sobě tvrdí, že nejsou náckové - a není důvod jim to nevěřit. Proto jsem sedl a napsal skromné dotazy: Vážení, je váš koníček spojen se sexuální deviací, či jinak řečeno - je váš klub společenstvím homosexuálních armafilních fetišistů? Jsou mezi vámi také ženy? Převlékáte se také za někoho jiného, třeba za ženy?

Odpověď dosud nepřišla, ale já mám z těch foteček vcelku jasno. Takže pokud se vám někdy stane, že do restauračního zařízení, kde sedíte, vstoupí muž v uniformě SS, odejde na toaletu a vrátí se jako vnadná blondýna, vězte, že jste právě potkali Evropského patriota, a že to má fakt těžký. Tak buďte tolerantní!

P.S.: Po odeslání článku do redakce se mi telefonicky ozval jeden z party, o které zde píšu. Za ženy se prý nepřevlékají, a homosexuální fetišisté prý nejsou. Takže si nejspíše jenom tak hrají na vojáčky esesáčky. Ach jo.