Cestovka smrti

Cestovka smrti Zdroj: Jan Ignác Říha

Cestovka smrti: Jediná cestovní kancelář, se kterou turista prožije své vlastní dobrodružství

Jarní měsíce jsou ideální příležitostí pro listování katalogy cestovních kanceláří. Podívejme se, jak vypadá nabídka poněkud adrenalinové cestovní kanceláře Exitus tours.  V novém vydání Reflexu jsme se podívali na zoubek všem nebezpečným destinacím, které se v poslední době  ze záhadných důvodů stávají stále populárnějšími. Mámo, táto, co takhle vyrazit s hitem této cestovky na okružní cestu po Iráku?

Ideální pro návštěvu Iráku jsou z hlediska podnebí jarní a podzimní měsíce. Pokud ovšem toužíte po pozornosti médií, nejlepší dobou pro návštěvu této exotické destinace se jeví být červenec a srpen, kdy v médiích včetně televizního zpravodajství vrcholí okurková sezóna. Zprávy o vašem únosu tak vytlačí zprávy z D1 i ty o přípravě vlekařů na zimní sezónu. A ruku na srdce – komu z nás by neudělalo radost pokazit volné dny také ministru zahraničí, který bude muset vyjednávat s teroristy o vašem propuštění z té pravé dovolené za hranice všedních dnů?

Popis zájezdu

Strava:

All inclusive. Nepodávají se ale žádné alkoholické nápoje, a to ani místní výroby. Je to v rozporu s ubytovacím řádem. Výhled z pokoje bývá do zahrady, pouště nebo na parkoviště. Bazén není k dispozici. Večerní animační program – natáčení videí.

Personál:

Pečlivý a všímavý. Pokud mluvíte anglicky, pravděpodobně se domluvíte pouze s vedením resortu, který ale mívá vybrané britské vysoké školy a ovládá oxfordskou angličtinu.

Instrukce pro návrat:

Pokud se vám podaří uniknout ze zajetí, kontaktujte nejbližší českou ambasádu. Upozorňujeme, že naše země nemá s Islámským státem navázané diplomatické styky.

CENA ZÁJEZDU ZAHRNUJE

– přepravu Praha–Turecko–Bagdád–Basra–Praha
– letištní taxy, přepravu nákladním autem do Iráku
– ubytování v 1* hotelu
– vstupy podle programu
– všechny transfery na místa fakultativních výletů
– Padesátiprocentní slevu novomanželům, kteří uzavřou manželství v daném roce a doloží to naší cestovní kanceláři kopií oddacího listu.

CENA ZÁJEZDU NEZAHRNUJE

– vízum do Iráku
– ostatní fakultativní výlety mimo program
– bakšišné a spropitné
– vyjednávání s teroristy
– služby ministra zahraničí

RX 13 obálkaRX 13 obálka|ArchívPodrobný program zájezdu a další super tipy na destinace, kde se rozhodně nebudete nudit, najdete v novém vydání časopisu Reflex, jež vychází ve čtvrtek 26. března.