JIŘÍ X. DOLEŽAL

JIŘÍ X. DOLEŽAL Zdroj: Facebook

JXD: Mí Palestinci mi rozumějí!

Člověka hřeje, že i zde, v srdci Evropy, se člověk píšící o palestinské otázce velmi snadno dostane do středu pozornosti palestinských extremistů.

Včera jsem publikoval na serveru Reflexu článek o tom, kterak palestinští Arabi na Západním břehu pojmenovali náměstí po teroristce, která zabila pětatřicet lidí. Na Facebooku se vzápětí - na stránce Info kanál Palestina - Česká republika objevila moje fotografie s transparentem, na kterém psáno, že do Reflexu lžu o Palestině. Za mnou Hradčanské náměstí, a na tričko nenápadně doplněné písmeno Z.

Samozřejmě se nejedná o to, ze by Palestinci sislali. Nechtěli napsat "Žid" a nezapomněli na háček. To Z značí slůvko, kterým dnes Židy označují antisemité a které zní ZIONIST - sionista. Je fascinující, jak Hamás s Fatahem rychle pochopili, že v Evropě už není úplně košer někomu nalípnout přídomek Žid, tak místo toho přilepují Z - zionist - a všichni hned víme! Přitom autor plakátku zůstává politicky korektní.

Gratuluji tedy Palestincům k jejich politické korektnosti, se kterou nezmiňují slůvko Žid, a připomínám, že by v rámci té samé politické korektnosti bylo dobré, kdyby také přestali ty Židy zabíjet.