Celebrity se trumfují – pro časopis se teď svlékla i zpěvačka Madonna (56 let)

Celebrity se trumfují – pro časopis se teď svlékla i zpěvačka Madonna (56 let) Zdroj: Marcus Piggott, Mert Alas/Interview

Ve Francii je to jako za nacistického Německa, řekla zpěvačka Madonna

„Nesnášenlivost, která se objevuje ve Francii a v Evropě, připomíná doby nacistického Německa,“ tak silná slova použila popová megastar zpěvačka Madonna (56), když hodnotila v pátek pro francouzské rádio Evropa 1 situaci na kontinentu.


„Všude je silný antisemitismus a dá se to přirovnat k situaci, kdy byl na vzestupu německý nacismus,“ řekla Madonna. „Žijeme v šílené době,“ dodala.

Kritizovala i samotnou Francii, ze které se podle ní vytrácí tradice svobody a různorodosti. „Byla to země, kde přijímali všechny a podporovali svobodu v každém směru. Teď je to pryč,“ tvrdí Madonna.

Madonna měla kdysi spor se šéfkou Národní fronty, dnes populární Marine Le Penovou, kterou ukázala ve svém klipu s hákovým křížem na čele. Pak ale video změnila a hákový kříž vyměnila za otazník.

Úroveň nesnášenlivosti je podle Madonny stále vyšší a to zejména ve Francii. Je pravdou, že v poslední době se ze země galského kohouta stěhuje stále více Židů a 69 procent Francouzů si myslí, že je potřeba zásadně omezit imigraci.