ANO: včera, dnes a zítra

ANO: včera, dnes a zítra Zdroj: fotomontáž Jan Ignác Říha

Kdo se bude lísat na sněmu ANO k Andreji Babišovi

Babiš si dal tu námahu a přemluvil filozofa Václava Bělohradského, aby o tomto víkendu vystoupil se zásadním vystoupení na sněmu hnutí Ano. Čím si tuto poctu Bělohradský, který dříve svým myšlenkami ovlivnil i Klausovu ODS nebo sociální demokraty, vysloužil? „V jednom televizním rozhovoru řekl, že Babiš se může z oligarchy změnit v elitu,“ píše v aktuálním Reflexu před víkendovým sněmem hnutí Ano Bohumil Pečinka ve své analýze o tom, co se děje za oponou dravého vládního hnutí.

Kromě toho ale v Reflexu najdete také autentický přepis imaginárního nácviku předsedova projevu, ze kterého vyjímáme:

„Vážení zaměstnanci! Máme za sebou, ale i pred sebou, do frasa, samé úspechy. Kto veděl o nás před pjatimi rokmi? Kdo? Takže ako já říkám, líp už bylo a terazky bude eště líp! Kúpil som padesát percent všetkých českých rozmnožovacích klinik, studoval som ten problém podrobně. Takže si najebeme nových voličov Áno. A verejná pojistovna, áno, ta Vézépé, to zaplatí, tu si kupim terazky na jare.“

Chcete taky vědět, co si nedávno špital Andrej Babiš, Radmila Kleslová a Jaroslav Faltýnek na utajeném místě v rámci sněmovních příprav? Zajímá vás, kdo na něm měl zazpívat?

Obálka 9Obálka 9 | ReflexNejen tyto informace se dočtete v novém Reflexu, jež vychází ve čtvrtek 26. února.