Fotografie

Fotografie Zdroj: internal

Izraelská „Natálka“, holčička zraněná teroristy, zemřela

Symbolická oběť násilí palestinských Arabů po dvou letech boje o život zemřela v úterý večer. Holčička Adele, kterou v jejích dvou letech těžce zranil terorista, židovská obdoba naší Natálky, svůj boj o život prohrála.

V Česku samozřejmě neútočili na dítě arabští násilníci, ale násilníci čeští, bílí - totiž náckové. Případ Natálky, kterou čtyři z těch individuí skoro k smrti popálili, se vryla do podvědomí našeho národa. Natálka naštěstí přežila. Její izraelská kolegyně bohužel ne.

Před dvěma lety zaútočila izraelská varianta skinheads, palestinští výrostci - násilníci, u města Ariel v Samaří na auto s izraelskou značkou. Začali na jedoucí auto házet velké kameny. V autě jela mladá Židovka z osady Jakir se třemi dětmi. Následkem kamenování auto nabouralo a žena i dvě z dětí utrpěly lehká zranění. Nejmladší, dvouletá Adelle Chaya bat Adva Bitton dopadla nejhůř. Dostala přímý zásah do hlavy kamenem velikosti mužské pěsti.

Po celou dobu od neštěstí bojovali lékaři o její zdraví, podstoupila spoustu operací, a zdravotníci se usilovně snažili o její rehabilitaci. Nikdy se bohužel neuzdravila úplně, a v úterý večer zemřela. Je to další oběť palestinských teroristů a násilníků, a neměla by být zapomenuta. Teror na dětech je ta nejstrašnější verze teroru vůbec.